Mojfaks.hr u Laganini

HBO Adria objavio 10 najgledanijih serija: Pogledajte je li se i vaša omiljena serija smjestila na tom popisu

Na listi najgledanijih serija prošlog mjeseca našla se i serija koja je ove godine u javnosti podigla veliku prašinu, ali statistike HBO Adrije pokazuju kako ona među regionalnim gledateljima nije ni među top 3 odabira.

7. kolovoza 2019 15:09
HBO Adria objavio 10 najgledanijih serija: Pogledajte je li se i vaša omiljena serija smjestila na tom popisu

HBO Adria objavio 10 najgledanijih serija: Pogledajte je li se i vaša omiljena serija smjestila na tom popisu Foto: MojFaks

HBO Adria na svojoj Facebook stranici objavio je popis 10 najgledanijih serija u srpnju ove godine, a statistike su začudile: popularna serija \'Igra prijestolja\' pronašla se tek na 8. mjestu, a na tron je sjela serija \'\'Male laži\'\' s trenutno dvije objavljene sezone i ocjenom 8.6 na IMDb-u.


Ipak najgledanija serija ne znači ni serija s najvećom ocjenom, pa se tako mini-serija \'Černobil\', koja je izašla početkom svibnja ove godine, pronašla na trećem mjestu s najvećom ocjenom na popisu – 9.5. Iza nje najveću ocjenu na popisu ima mnogo starija serija od Černobila, \'Igra prijestolja\', s ocjenom od 9.4 na IMDb-u. Najnižu ocjenu na tom popisu ima serija \'Rastava\', u kojoj je u glavnoj ulozi Sarah Jessica Parker, s ocjenom od 6.8 na IMDb-u.


Na ovom popisu najstarija serija zasigurno je \'Teorija velikog praska\' koja je zauzela peto mjesto na popisu s ocjenom od 8.2, a među najgledanijima se pronašlo i tri serija koje su izašle tek ove godine – \'Euforija\', Černobil te \'Patrola prokletih\'.


Ispod pogledajte cjelokupni popis, s njihovim ocjenama na IMDb-u.


1. Big little lies/ Male laži – 8.6

2. The Handmaid\'s tale / Sluškinjina priča – 8.5

3. Chernobyl/ Černobil – 9.5

4. Euphoria / Euforija – 8.3

5. The Big Bang Theory / Teorija velikog praska – 8.2

6. Modern family / Moderna obitelj – 8.4

7. Divorce/ Rastava – 6.8

8. Game of thrones/ Igra prijestolja – 9.4

9. Doom Patrol/ Patrola prokletih – 8.2



P.H.

Foto: freepik

Još vijesti