L.B. u Laganini

'Izvinite, žena puzala da izađe iz sobe…' Profesor medicine zbog supruge prekinuo predavanje – VIDEO je HIT

Baš kao i studenti, i profesoru muku muče s online predavanjima koje u zadnjih godinu dana uglavnom ili najčešće održavaju iz kabineta, bolničkih soba ili vlastitih dnevnih boravaka.

15. travnja 2021 17:05
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

I iako smo među studentima provjerili kako rješavaju gužvu u prostorijama i "eteru" kad je više njih prisutno u istome kućanstvu, a jedan ili više njih moraju slušati predavanja (bez da se osramote), isto nismo pitali profesore. No, profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu, Ivan Boričić, pokazao je da ni njima nije lako.


Nakon što je široj javnosti postao poznat jer je ispit održao pod orahom ispred fakulteta, ovaj put pao je žrtvom vlastite supruge koja je nenamjerno prekinula njegovo predavanje na urnebesan način.


>>>'Lezi na pod ako budem morala okrenuti kameru!' Evo kako slušate online predavanja dok vam cimer smeta u sobi<<<


Kako to inače biva, članovi kućanstva baš u trenutku kad predavanje započne moraju ući ili izaći iz prostorije iz koje predavanje ili slušamo ili održavamo, bilo zbog kuhanja, odlaska na toalet, kuhanja kave ili sličnog. Iako se iz sobe htjela izvući neprimjetno, da ne prekine nastavu, način njenog izlaska imao je upravo suprotan učinak.


"Što se tiče hemohromatoze...", govori Boričić pa zastaje šokiran prizorom odabranice svoga srca koja na sve četiri pokušava izaći iz sobe. Tiho je uzdahnuo i prekinuo snimanje, no ubrzo je upalio kameru.



"Morao sam da prekinem, žena puzala da izađe iz sobe. Ono što vidite crveno, to je žena. Moja…", pojasnio je.


I ova je njegova objava, baš kao i ispitivanje u hladu oraha, postala viralna i obišla regiju uz salvu komentara i smijeha.


>>>Profa ODUŠEVIO studente na ispitu: 'Bolje pod orahom nego online'<<<

Još vijesti