Mojfaks.hr u Laganini

Je li ovo najčudnija tužba? Student cimericu odvukao na sud jer je pila njegovo mlijeko iz frižidera

Ljudi se znaju povlačiti po sudu zbog bizarnih slučajeva i suludih tužbi. Među takvim, neobičnim sudskim slučajevima našli su se studenti iz Irske. Možda nećete povjerovati, ali student je svoju cimericu tužio zbog toga što je potrošila njegovo mlijeko iz frižidera.

23. srpnja 2018 12:49
Je li ovo najčudnija tužba? Student cimericu odvukao na sud jer je pila njegovo mlijeko iz frižidera

Je li ovo najčudnija tužba? Student cimericu odvukao na sud jer je pila njegovo mlijeko iz frižidera Foto: MojFaks

Premda se još uvijek čeka odluka suda, slučaj dvoje cimera iz Corka zaokupio je pažnju javnosti. Naime, Raymond Burke, student glazbenog smjera s irskog Sveučilišta Cork odveo je svoju cimericu Ellen Tierney pred sud zbog toga što mu "stalno troši mlijeko iz hladnjaka".

Izvor: Pixabay

Irski portal za studente, Collegetimes.com, stupio je u kontakt s Raymondom ne bi li ga pitao o slučaju. Student im je ispričao svoju stranu priče pa rekao da ga cimeričino ponašanje nervira već neko vrijeme.

"Svako jutro, proteklih nekoliko tjedana, u tetrapaku mog mlijeka u frižideru ostalo je jedva dvije kapljice. Nedovoljno za crni čaj koji obično pijem ujutro. Naravno, Ellen je do tog trenutka kada bih ja posegnuo za mlijekom već bila na faksu pa joj nisam mogao ništa reći. Nisam joj htio slati poruke o tome na WhatsApp. Proučio sam malo opcije i što sve mogu učiniti pa sam odlučio cimericu odvući na sud i malo ju oplesti po džepu", kazao je student.

...\'Kao da živim sa ženom u menopauzi\': 2 strašne priče o cimerima i savjeti kako da se ne dogode vama...


...\'Plakala je u 4 ujutro dok ne bi zaspala\': Ovo su najgori scenariji koje ćete proživjeti s cimerima u domu...Raymondov odvjetnik, Neven Lynch, studenta će na sudu zastupati te ići s opravdanim argumentima. Ili ih barem on tako naziva. U svojoj izjavi u vezi slučaja, odvjetnik je rekao da je njegovom klijentu naštetilo to što već tjednima ne može u potpunosti konzumirati mlijeko koje je sam kupio.

"Moj klijent imao je prijelom nožnog palca koja se vjerojatno ne bi dogodila da je konzumirao dovoljnu količinu kalcija i vitamina D u svojoj prehrani. To bi sve dobio kroz mlijeko!", rekao je odvjetnik Lynch.

Izvor: Pixabay

Ellen koja je zbog mlijeka završila na sudu kaže da uopće ne želi komunicirati sa svojim cimerom nakon što ju nije normalno upozorio nego odmah joj "spičio" tužbu. Tvrdi da je i on znao uzimati njene stvari na što mu ništa nije rekla te da je kroz mjesec uzeo njenih sedam vrećica čaja. Kaže da će upravo te vrećice čaja koristiti na sudu protiv njega jer smatra da ovo nije pravedno.

Odluka sutkinje Stapleton još se uvijek čeka.

* Tekst je satiričnog karaktera.

Ivana Petrić
foto: Pixabay/Pixlr