V.K. u Laganini

[FOTO] Kad jesenski rokovi pokucaju na vrata: Dečki koji spavaju ispred knjižnice postali HIT

Jesenski rokovi su na vratima. Očito je to i po umornim studentima koji ponovo uče nakon uživanja u ljetu.

24. kolovoza 2021 14:45
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

I dok neki imaju sreće pa su sve položili u ljetnome roku ili im jesenski počinju tek sredinom rujna, dio studenata nije te sreće i već sada neumoljivo "grije" stolicu. U humorističnoj i satiričnoj Facebook grupi "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" može se pronaći mnoštvo zanimljivih stvari, uglavnom vezanih uz stanovnike Dalmacije i zaleđa te naravno, turiste koji ovamo dolaze na odmor.


>>>Taman za isprobati prije ispitnih rokova! Otkriveno da je moguće učiti tijekom spavanja - ali postoji 'kvaka'<<<


Jutros je u ovoj grupi osvanula fotografija s opisom "Odgoj i obrazovanje" koja je u samo 5 sati od objave prikupila oko tisuću "lajkova" i skoro 80 komentara. Naime, kako se vidi na fotografiji, dvije osobe spavaju ispred knjižnice u Baškoj vodi. Pratitelji stranice su ubrzo pohrlili u komentare pa se tako može izdvojiti njih par koji pogađaju zašto ove dvije osobe spavaju ispred knjižnice.


Morali su "ubiti oko" / Foto: screenshot via Facebook@"Dnevna doza prosječnog Dalmatinca"


"Čitaju ležećki", piše u jednom od komentara. "Izbili se od čitanja", pretpostavlja drugi obožavatelj ove stranice. "Toliko se kulturno uzdižu da su više popadali", našalio se sljedeći, dok je jedna komentirala: "Prvi u redu za posuditi knjigu. Bravo mladosti."


Kako god bilo, slika je postala hit na društvenim mrežama jer odlično ilustrira kako se uglavnom osjećaju studenti s približavanjem jesenskih rokova, posebice ako uče cijelu noć.

Još vijesti