Mojfaks.hr u Laganini

Kad neće milom, onda će SILOM: Ova je studentica cimerici iz PAKLA napravila okrutnu smicalicu

Cimerica ove studentice pokazala se tipičnom cimericom iz pakla, a nakon što probleme nisu uspjele riješiti razgovorom, studentica je odlučila preuzeti stvar u svoje ruke i osmislila način kako da s njom izađe na kraj.

6. kolovoza 2020 13:45
Kad neće milom, onda će SILOM: Ova je studentica cimerici iz PAKLA napravila okrutnu smicalicu

Kad neće milom, onda će SILOM: Ova je studentica cimerici iz PAKLA napravila okrutnu smicalicu Foto: MojFaks

Cimerstvo često zna biti pravi pakao, posebice kada vaš cimer/ica ima totalno drugačije navike i stil života od vaših. U moru loših i negativnih iskustava s cimerima iz pakla, uvijek se nađe neko izuzetno i posebno cimerstvo.

Studentica koja je svoje iskustvo cimerstva podijelila na stranici Ispovesti prepričava da njezina nova cimerica nikad ne daje novac za hranu, pojede njezinu hranu i koristi njezine stvari i higijenske potrepštine.

„Imam novu cimericu. Ona nikad nije dala novac za hranu, pojede moje, koristi moj šampon, moju pastu za zube“, piše ova studentica.

...Studenti otkrili najgora cimerska iskustva: \'Sobu u domu dijelio sam s tipom koji nije zatvarao vrata kad je obavljao nuždu\'...


Ono što je nakon toga napravila, malo tko bi se udostojio učiniti.

Kad nije išlo razgovorom, problem će se riješiti drugačije


„Kad sam tražila da kupi mlijeka jer je popila moje samo se nasmijala. Sad sam usipala laksativ u mlijeko i sok, ispekla kifle i namazala ih ricinusovim uljem. Ako tad ne prestane zamijenit ću šampon s tekućim deterdžentom za veš. Kad već ne možemo razgovorom riješiti problem, onda se mora nekako drugačije“, piše studentica u svojoj ispovijesti.

Ideja ove studentica naišla je na odobravanje mnoštva i to uglavnom studenata koji su se našli u istoj/sličnoj situaciji kao i ona. Studentica koja je imala sličnu situaciju s cimericom, nije posegla za laksativom, no počela je držati svu kozmetiku u svojoj spavaćoj sobi i kupila mini frižider u kojem je držala mlijeko, sokove i hranu. Još jedna s istom situacijom govori da joj nikada nije bilo žao hrane, ali se osjećala iskorištenom.

foto: Shutterstock

„Nisam za smicalice, ali te podržavam. Imala sam sličnu cimerku. Nije mi žao hrane, ali sam se konstantno osjećala iskorišteno. Ne znam odakle nekim ljudima obraz da se tako ponašaju, pita se ova studentica.

...Ono kad živiš s osobom koja priča s monitorom: Studenti otkrili najčudnije navike svojih cimera...


„\'Ko nije bio student i živio s cimericom, ne zna koja je to muka“, jedan je od brojnih komentara, a neki su joj savjetovali da promijeni cimericu ili da je jednostavno izbaci iz stana.

Među svim komentarima, oglasila se i autorica ove objave koja je napisala sljedeće: „Vlasnik stana je tražio da se iseli jer mu nije 3 mjeseca platila stanarinu, stoji u komentaru.

Čini se da je dotična djevojka imala sve tipične karakteristike prave cimerice iz pakla. Iako ne znamo kako je završila priča s laksativom i ricinusovim uljem na klipićima, vlasnik stana spasio je cijelu situaciju i očajnu studenticu skratio muka.

Jeste li i vi imali sličnih iskustava s cimerima i/ili cimericama?

...\'Plakala je u 4 ujutro dok ne bi zaspala\': Ovo su najgori scenariji koje ćete proživjeti s cimerima u domu...


V.S.
Foto: Shutterstock by Luis Molinero