V.K. u Laganini

[FOTO] Kćer Dikana i pokojne Ene Begović diplomirala na 'talijanskom Harvardu'! Otac zaprijetio: 'Imam pušku'

Kao i studentima, svaki roditelj osjeća veliki ponos kad njihova djeca okončaju studij i dobiju diplomu.

12. Siječnja 2022 11:40
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Uručivanje diplome i svečana promocija svakako su među najbitnijim događajima u akademskom životu svakog studenta. Također, ovo je veliki događaj i svakom roditelju koji je podržavao svoje djete tijekom nekoliko godina studiranja, pa se često i oni hvale uspjesima svojih potomaka.  


21-godišnja kći pokojne glumice Ene Begović i Josipa Radeljaka Dikana, Lana Radeljak, prije mjesec dana je stekla diplomu prvostupnice. Završila je studij međunarodne ekonomije i menadžmenta na Sveučilištu Bocconi u Milanu.


>>>Student stomatologije ponosi se tatom sa sindromom Down: 'Dijete koje odrasta uz ovakvog oca uvijek će imati svu ljubav i podršku'<<<




Na mladu studenticu i njene uspjehe ponosan je i otac koji se na društvenim mrežama pohvalio velikim životnim postignućem svoje kćeri. "Fešta u Milanu! Lana je diplomant Bocconia! Tata je svoje dovršio! A za sve koji napadaju – treba da znaju – tata ima pušku", napisao je Josip Radeljak u opisu jedne od fotografija s proslave promocije koju je objavio na svom Facebook profilu.




>>>Kćer poznate folk pjevačice niže sve petice na faksu! Mama se hvali: 'Prepametna, prelijepa, zna i 4 svjetska jezika...'<<<


Lana se godinama drži podalje od medija koji ju uspoređuju s njenom majkom, a svi njeni profili na društvenim mrežama zatvoreni su za javnost.


Sveučilište Bocconi kontinuirano je rangirano kao najbolje ekonomsko sveučilište u Italiji i kao jedno od najboljih na svijetu, a obično se naziva i "talijanskim Harvardom". U 2020. godini, na ljestvici QS World University Rankings zauzelo je 7. mjesto u svijetu i 3. mjesto u Europi u domeni biznisa i studija menadžmenta, kao i 1. mjesto što se studija ekonomije i ekonometrije van SAD-a i Ujedinjenog Kraljevstva tiče (sveukupno 16. u svijetu).


Cijena dodiplomskih studijskih programa na ovom sveučilištu iznosi oko 13 tisuća eura.

Još vijesti