V.K. u Laganini

[FOTO] I ne, nije gol: Profesor drži instrukcije iz matematike na popularnoj stranici 'za odrasle' – Pornhubu

Ovaj je profesor pronašao najoriginalniji način promocije svoje usluge: davanja instrukcija iz matematike. 'Upitao sam se gdje na internetu mogu targetirati studente, posebice muškarce, i sjetio sam se odgovora: na platformi za odrasle!'

5. studenog 2021 15:48
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

S obzirom na niske plaće profesora diljem svijeta, mnogo njih mora se okrenuti i dodatnome poslu. Kako bi unovčili svoje profesorske sposobnosti i znanja, mnogo njih bira držati instrukcije uz svoje stalne poslove. No, dolaskom koronavirusa, tržište online instrukcija zasitilo se mnogobrojnim ponudama pa je postalo teško istaknuti se među stotinama profesora koju nude instrukcije.


Kao i uvijek kada pokušavamo prodati određen proizvod ili uslugu, potrebne su originalnost i odlična marketinška strategiju, razrađen plan profitabilnosti, a uza sve spomenuto, valjalo bi znati sve ključne točke fluktuacije tržišta, te što najčešće traže krajnji korisnici i konzumenti. No, nisu svi profesori ujedno i marketinški stručnjaci, pa im pronalaženje klijenata među učenicima i studentima ponekad predstavlja težak zadatak.


>>>Studenti OVIH smjerova seksualno najaktivniji tijekom studiranja: Teologija vrlo blizu vrha<<<


Na Pornhubu objavljuje svoje video-isječke


Da se originalnost i dalje cijeni, dokazuje i zanimljiva priča jednog tajvanskog profesora matematike, kojemu je kreativna ideja donijela velik broj studenata klijenata, pa čak i medijsku pozornost, koju može koristiti s ciljem samopromocije.


Odlučio je objaviti svoje video zapise na poznatoj platformi "za odrasle", Pornhubu, no ne golišave nego dok rješava aritmetičke jednadžbe!


>>>Njena studentska tajna bila je striptiz: 'Zaradila bih 500-600 eura za noć, a radila samo par sati tjedno...'<<<


Očito je da se njegov sadržaj upečatljivo razlikuje u odnosu na ostale videozapise dostupne na Pornhubu. Profesor o kojemu je riječ, Chang Hsu, navodno koristi korisničko ime "changhsumath666", a dosad je sakupio skoro 7 tisuća pretplatnika, piše indy100.


Foto: screenshot via indy100.com


"Posebne stvari na posebnim mjestima"


Profesorovi video-isječci za sada su rangirani na 685. mjestu po popularnosti, što je iznimno impresivno s obzirom na to da je na svim svojim video klipovima – odjeven.

Umjesto toga, Chang je zamijenio uobičajeno Pornhubovsko "rođendansko odijelo" majicom s kapuljačom, a na svakom videu se vidi kako stoji ispred zelene ploče i ispisuje jednadžbe. Na Pornhub je dosad prenio 226 videozapisa trajanja 40-ak minuta, osiguravajući time da njegovi gledatelji dobiju potpuni doživljaj – lekcija iz matematike.


Njegov slogan koji koristi na ovoj platformi za odrasle je "Play Hard, Study Hard" (Jako igraj, jako uči), a njegov je video materijal dosad sakupio gotovo 2 milijuna pregleda. Chang je dao izjavu za Focus Taiwan, u kojoj je otkrio kako je prošlog svibnja počeo dijeliti videozapise na Pornhubu i da je njegov pristup jedinstvenoj marketinškoj strategiji bio "posebne stvari na posebnim mjestima."


Svake godine privuče oko tisuću studenata


Njegove su se metode pokazale vrlo učinkovitima:  tvrdi da osobe koje pogledaju njegov besplatni sadržaj na Pornhub-u postanu njegovi stalni klijenti. Drugim riječima, ova mu je originalna metoda dovela klijente koji su spremni plaćati njegove instrukcije.


>>>Studentica koja sextanjem zarađuje oko 250 tisuća kuna godišnje tvrdi: 'Ovo je najbolji posao...'<<<


"Tržište online podučavanja je vrlo konkurentno i sada mogu privući oko tisuću studenata svake godine, u usporedbi s prosjekom od nekoliko stotina za nastavnika matematike", kazao je Chang.
"Pitao sam se gdje da pronađem svoje ciljane studente, recimo muške studente, i pojavio se odgovor: video platforme za odrasle!", kazao je.   


izvor: indy100.com

Još vijesti