V.K. u Laganini

[VIDEO] Kralj partijanja u domu! Student u sobi ima gumb za 'hitne tulume' – pogledajte kako radi

Iako ideja hakiranja protupožarnih alarma nije najbolja ideja, gumb za hitne tulume uopće ne zvuči loše!

10. ožujka 2022 13:02
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Umjesto zivkanja svake osobe ili slanja poruka kada želite imati party, a onda dogovora i pregovora koji se mogu oduljiti i po nekoliko sati, ponekad bi jednostavnije bilo samo pritisnuti gumb za party kako bi dali do znanja svima kojima želimo da je vrijeme za tulumarenje.


Upravo je tom logikom razmišljao i 18-godišnji student Kent State Universityja, Micah. Njegov je video nedavno postao hit na TikToku nakon što je snimio kako funkcionira njegov hakirani protupožarni alarm.


>>>[VIDEO] Svi obožavaju bebu koja odrasta u studentskom domu: 'Ima bolji društveni život od mene'<<<


"Hakirao sam protupožarni alarm i sad radi ovo", čuje se pojašnjenje na njegovom TikToku. Nekoliko sekundi u video, svijetla se počinju mijenjati, a uskoro se i u pozadini čuje Aviciijeva popularna party pjesma "Levels", što je znak da tulumarenje službeno može početi. Također, Micah pojašnjava kako je sve dijelove za party gumb naručio s interneta: od e-baya do Amazona, a potom pojašnjava i kako sve programirati.


U opisu svog videa mladi Micah pita bi li trebao dodati još svjetla za bolju atmosferu, a već u sljedećem videu student pojašnjava kako je napravio gumb za hitne party slučajeve


Njegov video ima preko 100 tisuća pregleda. "Nemojte povlačiti sve protupožarne gumbe i očekivati party", upozorava Micah. "Na mom faksu protupožarni ne pozove druge na party, mogu potvrditi", napisao je jedan student.


>>>[VIDEO] Ruska TikTokerica postala viralna: 'Ako nađete napušteni tenk, evo kako se pali'<<<


"Ovo vrišti da studiraš računalne znanosti", napisao mu je netko. "Dodaj pjesmu 'Fire burning' od Seana Kingstona, to ti je bolje", netko je savjetovao studenta koji je u sljedećem videu istog "serijala" dokazao da je poslušao savjet, ali i korake kojima je programirao ovu promjenu, pa sada njegov poziv na "hitan party" započinje baš tom pjesmom.

Još vijesti