V.K. u Laganini

[VIDEO] Apsolvent pokazao kako mu je živjeti u stanu sa 6 djevojaka: 'Najbolje i najstrašnije iskustvo u životu'

Zadnju godinu studija provesti u studentskoj kući. Sa šest cimerica.

30. ožujka 2022 15:41
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Međuljudski odnosi su komplicirani. Protežu se na skali od najboljih prijatelja, poznanika, ljubavnika, pa sve do toga da se dvoje ljudi ne može pogledati u oči. No, svaki odnos postaje drugačiji jednom kad s određenim osobama počnete dijeliti životni prostor, 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu.


Ponekad u zajedničkom suživotu dosadašnji najbolji prijatelji "ohlade" odnos, a ponekad potpuno stranci putem cimerstva postanu najbolji prijatelji.


>>>[VIDEO] Kralj partijanja u domu! Student u sobi ima gumb za 'hitne tulume' – pogledajte kako radi<<<


Najčešći su aranžmani oni sa partnerom ili partnericom ili pak osobama istoga spola, no, jedan student pokazao je da i drugačijim dinamikama dijeljenje životnog prostora može biti jednako uspješno i zabavno. Naime, Creed McKinnon je student koji živi u kući sa šest djevojaka, a svoj svakodnevni život objavljuje na TikToku.




Da život ipak izgleda drastično drugačije za jednog muškarca koji živi sa šest djevojaka, dokazuju njegovi viralni video-isječci na TikToku koji u prosjeku imaju preko 700 tisuća pregleda, a prati ga preko 145 tisuća ljudi. Creed dokazuje kako i muško-ženski cimerski odnosi mogu biti odlični!


>>>[VIDEO] Svi obožavaju bebu koja odrasta u studentskom domu: 'Ima bolji društveni život od mene'<<<


"Preporučam svima ovakvo iskustvo", priča Creed i napominje da mu je to jedno od najboljih, a ujedno i najstrašnijih iskustava u životu. "Zabavno je, teško i strašno. Živim kao u seriji 'Nova cura', samo obrnuto", komentira u videu, a u narednim TikTok isječima vidi se da je i razgovarao s glumcima iz spomenute serije, kako bi ih tražio savjet o suživotu.

 

Creed je inače rodom iz Australije i pokazuje svoj svakodnevni život sa šest cura i jednim psom. Kroz svoje video-isječke Creed na zabavan način pokazuje što je sve naučio u svojem suživotu s toliko djevojaka, kako izgleda studentski život u ovoj zemlji, a kako njihovi studentski tulumi u kući, kao i mamurna buđenja drugi dan. Od problema ističe da se vlasi kose mogu "pronaći na mjestima na kojima ste mislili da je to nemoguće."


Još vijesti