V.K. u Laganini

[VIDEO] KOJI ŠOK: Studentica rodila u toaletu tjedan dana nakon pozitivnog testa

Tjedan dana nakon što joj je test pokazao da je trudna – rodila je zdravog sina Owena.

1. ožujka 2022 13:26
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Iako se ovakvi slučajevi ne događaju toliko često, događaju se ipak dovoljno puta da su Amerikanci napravili dokumentarnu seriju prije par godina koja je imala čak 4 sezone pod jednostavnim nazivom: „I didn't know I was pregnant“ (Nisam znala da sam trudna). Studentica Sveučilišta Hope u Michiganu Teagan Brill svakako bi mogla prisustvovati ovoj seriji sa svojom pričom.


Zvala je i cimerice, nisu se javile, pa je zvala hitnu


Naime, Teagan je na svojim sad već viralnim TikTok videima objasnila da je jednog dana u veljači 2021. godine počela osjećati iznimno jake bolove u predjelu trbuha. Otišla je u toalet i nazvala Hitnu pomoć, pritom u potpunosti ne svjesna da su uzrok bolova – trudovi.


>>>Studirate u Zagrebu, a još nemate svog ginekologa? Prijavite se za besplatan ginekološki pregled<<<


„Jedan ponedjeljka navečer u veljači, nisam se osjećala dobro i nešto je bilo krivo“, započela je prepričavati svoju priču na TIkToku. „I mislila sam si, 'Jao ljudi, ja se zbilja ne osjećam dobro'“. Kako priča dalje, pokušala je nazvati svoje cimerice, čak je čula kako im mobiteli zvone, no bilo je rano ujutro i one nisu čule pozive.Onda je odlučila nazvati Hitnu pomoć. Njene su se cimerice ipak probudile i kada su došle do Teagan, ona je već imala Owena u naručju i čekala je hitnu.


Kriptična trudnoća


Brill naime nije imala nikakve simptome ni znakove trudnoće kroz svih devet mjeseci! Kako pojašnjava u TikToku, nije primijetila nikakve promjene na svojoj mjesečnici, iako je tek kasnije saznala od doktora da to nisu bile mjesečnice. Osim toga, njen trbuh se nije počeo širiti, pa je nastavila konzumirati alkohol kao „normalan student“.


„Napunila sam 21 godinu kada sam bila trudna šest i pol mjeseci. Pila sam, radila sam sve što bi radio normalan 21-godišnji student. Živjela sam život, očito“
, kazala je svojim pratiteljima koji su bili zabrinuti za zdravlje novorođenčeta zbog njene konzumacije alkohola tijekom trudnoće. „Dobro je“, potvrđuje novopečena mama.



Brill dalje pojašnjava kako je prošao njen nesvakidašnji porod. Ona ga je rodila prije dolaska hitne pomoći, no oni su ga žurno odvezli u bolnicu. „Testirali su ga na sve… i on je dobro“, uvjerava studentica.


>>>Studentica stomatologije na TikToku objasnila kako može vidjeti jeste li trudni – dovoljan je jedan pogled na vaše zube<<<


Njena specifična trudnoća naziva se kriptična trudnoća. Kako piše MedicalnewsToday, a prema istraživanjima iz 2011. godine, stopa kriptične trudnoće smanjuje se na jednu na svakih 475 trudnoća u 20. tjednu, a onda se stopa kasnije drastično smanjuje na jednu kriptičnu od 2500 „ne kriptičnih“ trudnoća, kada započinje aktivni porod.


„Bilo mi je zabavno podijeliti svoju priču godinu dana nakon, i to je bio vrlo zabavan način da se prisjetimo svega“, kazala je studentica za Independent koja se, prije snimanja viralnih TikTokova, šalila kako je njena priča toliko bizarna da bi i mogla postati viralna.


"Sada su svi uvjereni da su možda trudni zbog ovoga"


Tjedan prije porođaja, Brill je primijetila promjenu u svojoj kilaži, stoga je odlučila napraviti test za trudnoću. Rezultat je bio pozitivan, ali je ona bila sigurna da je trudna samo jedan ili tri mjeseca jer su ona i njen dečko bili u vezi na daljinu, pa je znala kada su bili zajedno. Mitchell, sada njen suprug, ostao je u šoku kada je čuo da mu je djevojka rodila sina Owena. Dva dana nakon, spakirao je svoje stvari i odselio u Michigan iz Colorada u kojem je tada bio, kako bi bio sa svojom obitelji, a to ljeto su si rekli i sudbonosno „da“.


@teaganbrill Reply to @thelifeofjadynpepper best shit I have ever taken hahahaha.. seriously tho craziest day of my life.. #part2 #baby #AVrboForTogether #fyp ♬ original sound - Teagan


Komentatorima nije dugo trebalo da krenu komentirati njenu životnu priču, a usto su dobacili koju šalu. „Sada su svi uvjereni da su možda trudni zbog ovoga“, napisao je netko. „Jesi li ga nazvala Owen jer, kad si saznala da si trudna si se upitala „Oh? When?...“, našalio se netko drugi. „Curo, uštedjela si si jako puno novaca“, napisao je netko drugi. „Molim te reci nam da si pod Mjesto rođenja na rodnom listu za Owena napisala 'toalet'“, komentirao je netko. „Da se meni ovo dogodilo, ja bih ga samo vratila natrag“, našalila se jedna komentatorica.


>>>Obožavatelje pere nostalgija: Beba s kojom je Phoebe Buffey bila trudna u 4. sezoni 'Prijatelja' sada ima 23 godine i diplomu<<<


Studentica kaže kako je najbolji dio dijeljenja ove priče bilo to što je saznala da nije sama i da su mnoge žene prošle kroz sličnu stvar. „Kada sam rodila Owena, mnogo mi se ljudi javilo koji su mi rekli da znaju neke druge majke sa sličnim pričama. Sada mi je zabavno razgovarati s drugima koji imaju slično iskustvo“, kazala je.


Izvor: Independent.com
 

Još vijesti