V.K. u Laganini

[VIDEO] Majstorski genijalan plan: Uporna studentica pokušala 'namjestiti' mamu profesoru s faksa

Nakon što je njen trud zabilježen u nizu viralnih TikTok videa, studentica je morala kontaktirati svog profesora i sve mu priznati. Zauzvrat je dobila zadaću!

6. kolovoza 2021 15:10
ljubav preko zooma, mama,

ljubav preko zooma, mama, Foto: Screenshot

Tražiti ljubav u današnje vrijeme teže je no prije. Osim izolacija i zabrane druženja, tu su aplikacije na kojima nikada ne znate koga zapravo upoznajete, poput Tindera. Stoga ni takve aplikacije nisu u potpunosti prihvaćene kod nas.


Ako su vam roditelji rastavljeni ili slobodni, sigurno ste barem jednom pričali o njihovom ljubavnom životu. K tome, ako s njima imate dobar i otvoren odnos, možda ste se angažirali i pokušali im 'smjestiti' nekoga.


Aly Oliver, studentica sa Sveučilišta u Coloradu povezana je sa svojom majkom i želi joj samo najbolje, a znaci te privrženosti postali su popularni i na TikToku.


>>>[VIDEO] Normalno ponašanje tinejdžera? Sinu čistila sobu: Odmaknula krevet i pala u ŠOK<<<


Kako prenosi Insider, Aly je pokušala "smjestiti" profesora svojoj mami, a u svojoj je nakani zaradila preko 9 milijuna pregleda videa u samo tjedan dana. "Mojoj se mami jako svidio profesor za vrijeme karantene", stavila je u opis svog prvog video isječka. "O moj Bože, ovaj je jako zgodan!", komentirala je njena majka kada je virila preko njenog ramena da bi pogledala profesora.


"Odlučila sam zakazati konzultacije s profesorom kako bi moja majka 'slučajno' mogla ušetati u kadar", stavila je u opis mlada studentica koja je nizom prikazala korak-po-korak 'smještanja' mame i profesora.


U sljedećem videu vidi se kako njena majka vježba "slučajno" upadanje u poziv, a u posljednjem videu vidi se kako Aly snima sebe u razgovoru s profesorom preko Zooma u kojem ga podsjeća kako su joj roditelji razvedeni te da ona živi na dva mjesta. Njena majka u tom trenutku "upada" u razgovor i preuzima ga.>>>U iskrenoj prijavi za elitni studij pričala o svom životu bez majke: 'Upala' na nekoliko prestižnih fakulteta<<<


Nakon samo jednog dana, video je dosegao 5 milijuna pogleda, a do kraja tjedna brojke su se udvostručile. Komentari su brzo bili preplavljeni s porukama podrške i "navijačima" ove moderne veze. "Želim da joj se ovo ostvari", pisala je jedna korisnica koja je pratila cijeli tijek događaja. "Tvoja je mama jako hrabra i baš nas inspirira", još je jedan od komentara koji je skupio čak 308 tisuća "lajkova".


Neki su komentirali i činjenicu kako se mama sredila. "Kako je ušetala sa cijelom šminkom i highlighterom!", primijetili su. Nakon što su dosegli natprosječno velike brojke pogleda, Aly je kontaktirala profesora kako bi mu obznanila da je postao poznat na TikToku, a uskoro je i na mail dobila njegov odgovor.


>>>Osveta za prekid: Student lektorirao i ocijenio pismo svoje bivše – prepuno gramatičkih pogrešaka<<<


Iako nije bio pretjerano sretan što ga je potajno snimala, napomenuo je kako cijeni njenu motivaciju da pomogne majci.  Profesor je u svom odgovoru kazao kako smije ostaviti video na društvenim mrežama, jedino pod uvjetom da napiše seminar o pitanjima koja je podižu vezano uz intelektualno vlasništvo – ali na TikToku te da mora iskoristiti spomenute video isječke kao primjere.


>>>Varanje na ispitima 200 posto češće – studenti sve kreativniji: Šalabahter na psu, dronovi, savjeti s TikToka... <<<


Na veliku žalost svih obožavatelja ove veze, Aly je objavila da nema novosti po pitanju njihove romanse jer "žive u drugim državama i oboje su u karanteni".


No, uporna kakva jest, napomenula je da će u seminarskom radu, na samom kraju napisati i majčin broj mobitela. "Nemam što za izgubiti", kazala je.


Pratimo razvoj situacije!Izvor: Insider.com