Mojfaks.hr u Laganini

Ljubavna priča na promociji u Zagrebu: Vezu okrunili brakom, bebom i diplomama

Svakom mladom čovjeku stjecanje diplome ujedno je i vrhunac dotadašnjeg života. Ovaj par svoj je vrhunac života obilježio još nekim velikim životnim postignućima.

21. veljače 2017 13:01
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Prošlog petka, 17. veljače, na Fakultetu političkih znanosti upriličena je svečana promocija magistara novinarstva. Uz mnoštvo veselih i razdraganih lica koji su dali izjave za ekipu Televizije Student našli su se mladi Kristian Došen koji već radi na HRT-u, kći glumice Mije Begović, Maja Lena Lopatny, ali i jedan sasvim poseban, nesvakidašnji par diplomaca koji je na dodjelu diploma stigao s malenom bebom.

"Da ljubav i studiranje idu zajedno, možemo dokazati na današnjoj promociji, gdje smo izašli u susret jednom studentskome ljubavnome paru, koji je ozakonio svoju vezu, ali mlada nije htjela promijeniti svoje prezime. Zato smo mi njima omogućili da zajedno budu u ovoj grupi i nadam se da ćete to svi toplo pozdraviti", najavila je ovaj par dekanica FPZG-a Lidija Kos Stanišić.

Njihova je priča doista posebna: Tibor Marochini i Tea Skelin upoznali su se na maturalcu u srednjoj školi, čitavo vrijeme studiranja bili su u romantičnoj vezi, a onda su tu vezu odlučili ozakoniti brakom, ali i okruniti prinovom.

Više o ovom paru pogledajte u videu.L.B./izvor: Facebook@Televizija Student
foto: screenshot@Televizija Student