V.K. u Laganini

[VIDEO] Snimila sobu na najprestižnijem sveučilištu svijeta – svima za oko zapeo KREVET: Nije dovoljan za 'noćne aktivnosti'

Studenti koji stanuju u studentskim domovima imaju barem jednu zajedničku točku: potrebu da personalizirano urede i maksimalno iskoriste vrlo skučeni prostor.

8. rujna 2021 16:44
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Studenti u hrvatskim studentskim domovima vrlo su kreativni po pitanju uređenje svojih studentskih soba. Na TikToku također možemo često vidjeti kako su studenti diljem svijeta uredili svoje studentske sobe.


>>>[FOTO] Naj (ne)urednije sobe na Savi: Tapete striptizete, lampice, stolice na prozorima... <<<<


Kampus na Oxfordu kao u domu na Savi


Nedavno je djevojka korisničkog imena @poshpolitical pokazala kako je uredila svoju studentsku sobu na Oxfordu. Naime, prema videu, soba je kvadraturom vrlo slična sobama u studentskom domu Stjepan Radić, III kategorija, čak i nešto manja pošto je vidljivo kako je djevojka sama.


>>>Tu bi živjeli i nakon faksa: Najljepše sobe iz studentskih domova koje oduzimaju dah<<<


Ponosna na svoje uređenje, podijelila je video sobe na TikToku, a pritom je "zaradila" nešto ispod 300 tisuća "lajkova" i gotovo 500 komentara. Video koji je studentica objavila, dobio je potpuno drugu konotaciju u komentarima, od one očekivane. Dok je ona naglasak imala na tome što se sve nalazi u sobi i kako izgleda, komentatori su se većinski držali veličine kreveta.


Krevet premalen za "noćne aktivnosti"?


Iako je u opisu videa kratko i duhovito napisala da je "krevet malen kako bi se spriječilo studente od 'noćnih aktivnosti'", većina korisnika komentirala je upravo ovu primjedbu. "Taj krevet me jedino može spriječiti u dobrom spavanju", napisao je netko. "Kako su mislili da budem odlična na faksu, a (zbog kreveta) patim od kronične nesanice?", komentirala je druga, a neki su samo nabrojali ostale plohe koje može iskoristiti u ovu svrhu.


>>>[FOTO] Je li ova najljepša studentska soba koju ste vidjeli? Pogledajte zašto su ove fotografije postale viralne<<<




Nadalje uz krevet, neki su korisnici ove kritičare prozvali "privilegiranima" jer je po njihovom mišljenju veličina kreveta sasvim u redu.


I dok su se korisnici ove društvene mreže u komentarima uglavnom koncentrirali na samo jedan dio sobe – krevet – nemoguće je ne primijetiti koliko je studentica bila kreativna u maksimalnom iskorištavanju prostora, ali i modernom uređenju.

Još vijesti