Mojfaks.hr u Laganini

'Mi smo prijatelji': Studentica s kapicom i togom pozirala s ogromnim aligatorom

Fotografije djevojke odjevene u togu i s kapicom na glavi obišle su svijet brzinom munje i to zato što je pozirala s ogromnim aligatorom.

8. kolovoza 2018 12:14
'Mi smo prijatelji': Studentica s kapicom i togom pozirala s ogromnim aligatorom

'Mi smo prijatelji': Studentica s kapicom i togom pozirala s ogromnim aligatorom Foto: MojFaks

Makenzie Noland ovaj tjedan će diplomirati na Sveučilištu Texas A&M. Njena diploma vezana je uz divlje životinje i znanost o ribama. Ono po čemu je ova djevojka postala poznata diljem svijeta i to u samo nekoliko sati su njene fotografije na kojima pozira s kapicom i u togi kraj aligatora teškog preko četiri tone i dugog četiri metra.

Nakon ovih fotki mnogi su ostali šokirani... izvor: Instagram@kenziealexis

Djevojka je praksu obavila u Centru za spašavanje životinja Beaumont koji je inače dom za 450 aligatora, krokodila i drugih reptila. Glavna zvijezda njenih fotografija nije sama Makenzie nego aligator imena Big Tex. On je spašen 2016. godine kada se previše hranio pa postao opasnost za lokalce u čamcima. Nakon što je djevojka došla na praksu u centar za spašavanje, aligator i ona su razvili poseban odnos.

...Roditelji mu nisu došli na promociju i fotkati se pa njegovi prijatelji uskočili maskirani u mamu i tatu...


Ili barem tako ona tvrdi. Kaže da se odaziva kada ga zove imenom i da razumije znakovni jezik kojim komunicira s aligatorom kada ga ide hraniti u njegovu "baru". Napominje da sa životinjom provodi svaki dan te da joj je baš Big Tex najbolji prijatelj tamo.

Makenzie kaže da joj je Big Tex dobar prijatelj

Big Tex ima preko 400 kilograma i dug je četiri metra

Makenzie ne krije svoju ljubav prema reptilima

Nakon diplome, Makenzie se nada da će i dalje raditi s divljim životinjama. Bez obzira na to smatrate li njene fotke hrabrošću ili ludošću, mora se priznati da vjerojatno nitko drugi nema takvu fotku s kapicom...i aligatorom.

Ivana Petrić
foto: Instagram@kenziealexis