Mojfaks.hr u Laganini

Jeo burek bez maske i 'popio' kaznu od 400 eura: Buregdžinica traži mladića i želi mu pomoći

Iako su maske među nama već duže, samo rijetki su naučili kako jesti s njima.

23. studenog 2020 11:47
Jeo burek bez maske i 'popio' kaznu od 400 eura: Buregdžinica traži mladića i želi mu pomoći

Jeo burek bez maske i 'popio' kaznu od 400 eura: Buregdžinica traži mladića i želi mu pomoći Foto: MojFaks

Društvenim mrežama proširila se vijest o mladiću, WOLT dostavljaču, koji je dobio kaznu od 400 eura jer je u vrijeme lockdowna u centru Ljubljane, tijekom pauze od posla skinuo masku i pojeo doručak - topli burek. Nakon što su slovenski mediji pisali o neobičnome slučaju, oglasila se i buregdžinica "Burek Olimpija".

...Mljac: U ovoj menzi studenti sada mogu kupiti svježe pečen burek za manje od 3 kune...


Na svom Facebook profilu napisali su da obećavaju da će dostavljaču pokriti trošak kazne dokaže li da je konzumirao njihovu pitu.

...Svi žele nešto s ražnja! Veliko istraživanje otkrilo koja su jela uvijek grozno pripremljena, a koja obožavate, kao i lude prijedloge što biste željeli jesti ubuduće...


"Tražimo slavnog dostavljača hrane koji je prošli tjedan u Ljubljani platio kaznu zbog konzumiranja hrane na stepenicama ispred Franjevačke crkve. Namjeravamo ga pitati gdje je kupio burek. Ako se pokaže da je to bio naš burek, spremni smo mu pomoći u plaćanju kazne", objavili su.

POZOR: Smo probali najti fanta, ki je dobil kazen ker je jedel burek, a žal neuspešno????. Če je jedel naš burek, naj nas...

Posted by Burek Olimpija on Thursday, November 19, 2020

Slovenski mediji pišu da je ista buregdžinica jedan od partnera nogometnog kluba "Olimpija" te je ovih dana obećala i besplatan burek do kraja života članovima slovenske nogometne reprezentacije nakon što su se plasirali u grupu B Lige nacija.

A.Z.
foto: Facebook @Burek Olimpija