V.K. u Laganini

[VIDEO] Top večera u menzi, ali samo za 'nježniji spol'! Cijelu večer posluživali ih kolege studenti: 'Vodile su glavnu riječ u restoranu'

Povodom Međunarodnog dana žena, restoran Kampus na jednu je večer postao bajka za sve žene.

9. ožujka 2022 14:45
Dan žena, splitski Kampus

Dan žena, splitski Kampus Foto: MojFaks

Ivna, Mihaela, Antonija, Antonela, Lucija i Božena su stanarke splitskog studentskog doma "Bruno Bušić" koje su pokazale kako se spremaju za večeru organiziranu samo za djevojke, žene, studentice. Naime, Studentski centar Split organizirao je u restoranu Kampus posebnu večeru namijenjenu isključivo svojim studenticama.


Dan žena, splitski Kampus Dan žena, splitski Kampus Foto: Foto: Studentski centar Split/MojFaks

Foto: Studentski centar Split


>>>[FOTO] 3 studenta danas dijele 530 ruža na Savi! Izmamili suze u očima mnogih 'teta': 'Nitko se ovoga nije sjetio godinama'<<<


"Studentice su vodile glavnu riječ na kampusu povodom Međunarodnog dana žena. Večernji su sati u Restoranu Kampus bili namijenjeni isključivo njima. Studentski centar u Splitu im je pripremio studentsku večeru koja će im zasigurno ostati jedna lijepa studentska uspomena", pišu u svojoj Facebook objavi.




Dan žena u restoranu Kampus obilježava s već drugu godinu zaredom. Večera je bila poslužena na tri izložbena stola, plaćala se iksicom po cijeni od 20 kuna, a na ulazu ih je dočekalo piće dobrodošlice.


>>>[VIDEO] Zaljubljeni studenti uživali u čarobnoj večeri u menzi: 'Nadmašili su sva naša očekivanja'<<<


Plesni podij bio je otvoren do ponoći, svirala je glazba uživo, no najzanimljiviji dio večeri svakako je bilo osoblje. Naime, iako im nije bilo dozvoljeno večerati u restoranu, ipak su uspjeli ući u predivno uređen prostor, ali u ulozi - konobara. Kolege studenti tu su večer svoje kolegice posluživali hranom i pićem!


Splitske studentice, Dan žena Splitske studentice, Dan žena Foto: Foto: Studentski centar Split/MojFaks

Foto: Studentski centar Split


"Oduševljena sam ovom večerom. Voljela bih da se ovako nešto češće organizira za nas studente", govori Mihaela Ćosić, studentica Ekonomskog fakulteta u Splitu koja redovito pohađa sve posebne studentske večere u Restoranu Kampus za Studentski centar Split . "Studentski centar u Splitu je ovog puta nadmašio samog sebe", dodaje Antonela Galić, studentica PMF-a.


Split, kampus, Dan žena Split, kampus, Dan žena Foto: Foto: Studentski centar Split/MojFaks

Foto: Studentski centar Split


Split, Kampus, Dan žena Split, Kampus, Dan žena Foto: Foto: Studentski centar Split/MojFaks

Foto: Studentski centar Split


>>>[VIDEO] Neviđeni glamur u menzi! Crni rižoto, glazba i prigušena svjetla oduševili studente: 'Nikad bolja hrana'<<<


Na jelovniku su se pronašla razna ukusna jela poput punjenih rolica od pilećeg batka, riže s curry umakom, buzare od lignji s njokima, trgane svinjetine, pekarskog krumpira, skradinskog rižota, šarenih njoka u umaku od sira, salate s piletinom ili tunjevinom te raznih kolača.


Tako su i splitske studentice svečanom večerom obilježile svoj dan!

Još vijesti