Mojfaks.hr u Laganini

'Nekada se osjećamo kao da jedemo g*vna': Dečki s prava učili za ispit s četkom za wc

Samo oni koji su na vlastitoj koži iskusili studiranje znaju da to ponekad može biti, prostim rječnikom rečeno, pravo jedenje g*vana. Budući da svi studenti suosjećaju jedni s drugima kada je ta 'radnja' u pitanju, studenti prava snimili su smiješan klipić koji pokazuje kako uče studenti prava.

7. srpnja 2017 16:34
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

2 Kitice, odnosno Igor i Nikša, su se vratili! Za one koji ne znaju (ako tih još uvijek ima), ovaj smiješni duo snima videe koji se uglavnom odnose na studentske probleme i situacije te su njima lako nasmijavali studentsku populaciju. Ovaj put nas je zaintrigirao video naziva "Pravo".

...Lepi, Mentor i Holivud vraćaju se u novoj ljetnoj avanturi: intervju s \'2 kitice\'...


...Urnebesni video: Huligani iz gimnazije pokazali razlike između srednjoškolaca i \'fakultetlija\'...


...Jedna piše, četiri crtaju: Studentice kroz \'Ligo\' ironično ilustriraju studentski život...


U videu je student prava koji uči nad dosadnim knjižurinama i skriptama i wc četkom u rukama. Naravno, to nije sve jer oni koji će pogledati ovaj kratki klipić mogu zamijetiti i što student simbolično ima oko usta. To i četka za wc i brisanje papirom savršeno ilustriraju kako izgleda učenje (pretpostavljamo da se osobito odnosi na studente prava), a mi smo zato 2 Kitice pitali koja je poruka ovog videa."Video uradak je napravljen prije dvije godine za vrijeme jesenskih ispitnih rokova. Videom ne želimo poručiti ništa, to je samo odraz subjektivnog dojma i kako je to kada se uhvatiš u koštac s teškim i dosadnim knjižurinama na pravu. Bitno je napomenut da smo svjesni da ima puno gorih stvari u životu od studiranja prava (od kopanja rudnika u Liberiji do nekih manje radikalnih životnih priča), ali eto, razmažene glave nas i nekih naših prijatelja su uspjele povući paralelu da se stvarno nekada osjećamo kao da jedemo g*vna", rekli su nam dečki.

Vjerujemo da se mnogi studenti mogu pronaći u videu o učenju prava.

Ivana Petrić
foto: YouTube