Ivana Petrić u Laganini

Kad studiraš na 'muškom' faksu: Studentica s dečkima s faksa proslavila djevojačku večer

Premda su djevojke sve više zainteresirane za studiranje računarstva i drugih, tradicionalno smatrano, 'muških' studija, ondje ih je i dalje malo u odnosu na muške kolege. Upravo je zato jedna studentica koja studira računarstvo morala svoju djevojačku proslaviti s momcima s fakulteta.

25. svibnja 2017 13:25
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Rebeca Abrantes je 24-godišnja studentica računarstva iz Brazila koja kaže, nema prijateljice. No, to ju nije spriječilo da proslavi djevojačku sa svojim "muškim djeverušama", odnosno dečkima s faksa s kojima se očito jako zbližila.

...U jednoj ruci diploma, na drugoj prsten: Student zaprosio djevojku na promociji...


Studentica je odabrala pet muških kolega za večer svog života, a ono što su radili su tipične stvari koje djevojke rade u toj prilici. Čak su obukli i kućne ogrtače pa uživali u wellnessu i sve ono što bi buduća mladenka sa svojim djeverušama radila i time nasmijali internet.

sve fotografije: screenshot, Fernando Duque via Bored Panda


"Nakon što smo okinuli sto fotki bili smo još više oduševljeni ovom idejom. Dečki su odlični, što da vam kažem, na našem faksu studiraju samo četiri djevojke. Nisam imala izbora", kroz šalu je rekla Rebeca.

Fotke s djevojačke obišle su svijet i svima navukle osmijeh na lice jer primjerice na jednoj Rebeca i dečki glume na depiliraju noge, a na drugoj imaju masku i krastavce na licu. Studentica kaže da su njeni muški kolege objeručke prihvatili takvu ideju proslave djevojačke, a neki od njih su bili čak i jako uzbuđeni.


izvor: Bored Panda