Mojfaks.hr u Laganini

Nema volje ni za što: Student tuži faks jer je izgubio želju za seksom

Ovo je stres na jednom sasvim novom nivou...

23. rujna 2019 17:26
Nema volje ni za što: Student tuži faks jer je izgubio želju za seksom

Nema volje ni za što: Student tuži faks jer je izgubio želju za seksom Foto: MojFaks

Nitko nije rekao da će biti lako! Studiranje je teško, jednako kao što je zabavno i nezaboravno. Možda baš i zbog toga jest najposebniji period u životu. Balansirate društveni život, predavanja, učenje, obaveze na fakultetu, posao, "ljubavni" život..ako ste dovoljno sretni da ga imate. Jedan bivši student doktorskog studija po ovome se pitanju nije mogao pohvaliti, štoviše odlučio je zbog nepostojanja ljubavnog života i potrebe za istim od svog fakulteta traži više od 3 mlijuna dolara odštete.

...Student tužio fakultet zbog negativne ocjene iz vježbe pa izgubio i sad će morati platiti sudske troškove sveučilišta...


Kuldeep Mann pokrenuo je parnicu protiv Sveučilišta James Cook u Queenslandu jer smatra da mu ova obrazovna institucija duguje odštetu zbog uzrokovanja "psihičke torture" koja se odrazila na sve aspekte njegovog svakodnevnog života. U razgovoru za 9 News izjavio je: "Sve je patilo, uključujući i moj seksualni život. Ja...ja više ne želim...biti u krevetu...dijeliti postelju sa svojom partnericom. Ne postoji ta želja, nemam volje ni za što. Da me fakultet nije ovako izigrao, da me nije uništio, uništio mi karijeru, dosad bih već doktorirao."

...Student tuži fakultet zbog nasilja – ispitni rok ga psihički i fizički \'uništio\'...


Mann tvrdi da je 2015. godine platio školarinu za doktorski studij društvenih znanosti u iznosu od 20 tisuća dolara. Nakon što je ispunio kriterije za upis, Mann kaže da su ga na fakultetu optužili za plagiranje i kasnije mu rekli da "nije dorastao zadatku".

...Grad utjeruje dug za stipendije: 28 bivših studenata koji nisu završili fakultete morat će vratiti lovu koju su potrošili...


Sada bivši poslijediplomac u svojoj je tužbi dugoj 20 stranica krivi fakultet za potencijalni gubitak prihoda, "psihičku torturu", "dugotrajno maltretiranje" o kojemu je razmišljao danju i noću te nakraju i "zgubio seksualni nagon" i doveo "vezu s partnericom na rub kolapsa".

Dobro razmislite prije upisa na poslijediplomski studij. :-)

L.B./foto: Tim Gouw/Unsplash

Još vijesti