V.K. u Laganini

Nevjerojatno: Traže oslobađanje ubojice jer je prezgodan?

Mladi 21-godišnji Cameron Harrin utrkivao se s prijateljem u svom Ford Mustangu kada je izgubio nadzor nad vozilom pri čemu su smrtno stradale majka i skoro 2-godišnja djevojčica. No, TikTokeri traže smanjenje kazne jer je jako zgodan.

13. kolovoza 2021 15:43
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Cameron Harrin, osuđen je 24 godine zatvora u travnju ove godine, nakon što je pred sudom priznao krivicu za ubojstvo Jessice Raubenolt i njene 20-mjeseci stare djevojčice Lillie, kada ih je 2018. godine u Tampi, Floridi, udario svojim Fordom Mustangom za vrijeme utrke s drugim vozilom, prenosi Unilad.



Njegov prijatelj, koji je uspio skrenuti u drugu stranu dobio je kaznu zatvora od šest godina.
Nakon izricanja presude, brojni korisnici društvenih mreža počeli su dijeliti postove, uključujući riječi 'pravda za Camerona', na Twitteru, Instagramu i Facebooku 13. okružnog suda, državnog odvjetnika okruga Hillsborough-a, Andrewa Warrena i Odjela za popravne kazne u Floridi, dok su na TikToku mnogi korisnici su tražili kraću kaznu za Herrina jer je navodno prelijep da bi bio tako dugo u zatvoru.


>>>[VIDEO] Zbog nuspojava delta soja njene su usne crne i ljušte se: 'Uplašim se svaki puta kad se vidim'<<<


S obzirom na količinu objava koje su se pojavile na spomenutim društvenim mrežama, jedno se vrijeme raspravljalo da se možda radi o botovima, kompjuterski izrađenim lažnim računima, a stručnjaci za internetske dezinformacije vidjeli su sličnosti s plaćenim kampanjama koristeći lažne račune. Međutim, neki su korisnici pokušali čak i osporiti ovu teoriju, stoga su pisali objave da su ljudi.


Nakon što je priča postala vralna, TikTokerica Hannah Kosh spomenula je neke od komentara o njegovoj kazni, od kojih je jedan glasio: „Jadni dječače, nadam se da će mu oprostiti. Izgleda nevino, nije to učinio namjerno.“ Druga osoba je komentirala: „Presladak je, zaljubila sam se u kriminalca“, kazala je u svom videu.


@hannahkosh

#cameronherrin

♬ original sound - Hannah


>>>22-godišnjem vozaču prijeti kazna od 87 tisuća kuna – evo što je sve skrivio i koliko puta<<<


Najveći problem od svega je taj što postoji peticija koja kruži internetom kako bi mu se manjila zatvorska kazna, a neki čak smatraju da bi ga se trebalo i pustiti.
Do sada, preko 28 tisuća ljudi je potpisalo peticiju u kojoj se traži smanjenje kazne za Camerona, a brojke potpisnika rastu svakim danom.

Izvor: unilad.co.uk



Još vijesti