Mojfaks.hr u Laganini

Neželjeni gost: Stanarka zagrebačkog studentskog doma pronašla mrtvog miša u kupaonici

U kupaonici studentskog doma Dr. Ante Starčević, poznatijeg kao 'Šara', stanarka je pronašla mrtvog miša u kupaonici. O tome je obavijestila i druge studente, ali i nadležne zaposlenike doma.

5. Siječnja 2018 11:10
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

"Hitna situacija! Pronašla sam mrtvog miša u kupaonici. Ne znam kako je došao tamo. Čini se da je mrtav ili samo spava. Tražila sam pomoć zaposlenika porte, a oni su mi rekli \'da je to samo miš, bez brige\'. Je li to uobičajena situacija ovdje? Je li moguće da ih ima više u mojoj sobi?", glasi prijevod Facebook objave strane studentice, trenutno stanarke na Šari.


Izvor: Facebook@Studentski dom Dr. Ante Starčević - Šara

Djevojka živi na trećem katu, a u razgovoru s njom saznali smo da je iz Ankare te da se jako uplašila kada je vidjela miša jer ga ranije nikada nije vidjela. U Turskoj ih, kako tvrdi, nema. Drugi studenti, stanari doma, odgovorili su joj da nije normalno imati miša u domu, da treba reagirati jer to nije prvi put da se tako nešto događa na Šari.


Izvor: Facebook@Studentski dom Dr. Ante Starčević - ŠaraNakon što smo kontaktirali recepciju Šare i pitali jesu li poduzeli korake potrebne za rješavanje ovog problema, dobili smo potvrdan odgovor, ali isto smo priupitali i samu studenticu. Ona nam je ispričala da su se doista odazvali na njen apel. Štoviše, osoblje doma bilo je vrlo ljubazno pa su ju čak i pokušali malo opustiti nakon prvotnog šoka. Kaže da joj nije jasno od čega je miš uginuo, ali pretpostavlja da je bio u sobi par dana: nekoliko puta čula je šuškanje pa je odlučila slijediti odakle dopire zvuk.

Studentica je nadodala da su zaposlenici postavili i klopke. Drago nam je da nije riječ o "invaziji" miševa u domu i da je ovo ipak izolirani slučaj.

...GRIJANJE JOŠ UVIJEK NE RADI, ODUZELI IM GRIJALICE: Studenti iz ovog zagrebačkog doma strave uče u jaknama, a to nije jedini problem...


...Revoltirani student objavio fotografiju prljavog umivaonika i pozvao kolege na red: \'U domu se da živjeti, ali ne ovako\'...


...Krao torbice, ulazio u sobe studenata: Uhićen čovjek koji je harao domom na Savi...


Ivana Petrić
foto: privatna arhiva

Još vijesti