V.K. u Laganini

NJAM! U ovoj menzi odsad nude i fantastične MAXI palačinke – sami birate slatke kombinacije

Čokolada, bijela čokolada, čoko-bananice, bomboni, orasi…

9. veljače 2022 12:47
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

U vrijeme ispitnih rokova, studentima je iznimno potreban odmor, ali i nešto slatko kako bi si podigli razinu energije i šećera. Studentski centar Rijeka nedavno je objavio na svojim službenim Facebook stranicama novost za sve studente sladokusce – uveli su u ponudu maxi palačinke.


>>>Posao o kojem bruji cijela Hrvatska: Doznajemo koliko će zaraditi degustator palačinki za 2 tjedna posla<<<


Bili ljubitelji slatkog ili ne, palačinke su jedan od najpopularnijih deserata koje vole gotovo svi. Studentski centar Rijeka je stoga uveo novost u svoj meni, maxi palačinke po studentskim cijenama, a prema objavljenim slikama, izgledaju fenomenalno!




Presretnim studentima nije dugo trebalo da u komentarima počnu označavati svoje kolege i prijatelje s kojima žele isprobati novost u menzi, a javili su se i oni koji su završili. "Evo na, kaj ovoga nije bilo u naše vrijeme?", upitala je jedna bivša studentica. "Isuse, pa došla bi do 70 kilograma", šali se druga u odgovoru.


"Živote tugo, čini mi se da ću upisati još jedan faks", napisala je jedna studentica.


>>>Prvi dan 'planulo' 30 komada! Najveći zagrebački dom miriše na palačinke: Tavicama stručno barataju – dva studenta<<<


Od ponuđenih kombinacija, najmanja cijena palačinke je 12 kuna za one s marmeladom i čokoladom, dok su sve ostale palačinke po 14 kuna.

Još vijesti