Mojfaks.hr u Laganini

OPET kasniš na faks? Imamo savjete kako se spremiti za samo DESET minuta! VIDEO

Kašnjenje na predavanje nažalost nije rijetka situacija. I dok pojedinima u tim stresnim trenutcima nije bitno kako izgledju, već samo da se pojave, drugi pak se žele pojaviti kako ljudi.

2. studenog 2020 13:53
OPET kasniš na faks? Imamo savjete kako se spremiti za samo DESET minuta! VIDEO

OPET kasniš na faks? Imamo savjete kako se spremiti za samo DESET minuta! VIDEO Foto: MojFaks

Kako se u 10 minuta spremiti, izgledati reprezentativno i uzeti i napraviti sve što trebaš? Teško, ali ne i nemoguće. Hej! kanal vam danas donosi tutorial kako se spremiti za faks u ovako kratkom vremenskom roku!

...Učiš, a mobitel ti je nadohvat ruke? Odmah prestani! Evo koje još GREŠKE radiš dok spremaš ispit... VIDEO...


Možeš li vjerovati da je 10 minuta dovoljno? Obično nam treba barem pola sata da se spremimo za faks, ali kada zagusti i vrijeme neobjašnjivo odleti, treba ubrzati proces najviše moguće. Bilo da si zaspala ili samo zaboravila da imaš predavanje, kada nemaš više od 10 minuta za spremiti se i izjuriti iz stana/kuće, ovo je najbrži mogući način kako se dovesti u što bolje stanje u što manje vremena. Tea s Hej! kanala snimila je kako izgleda njeno spremanje za faks u 10 minuta, kako uspije srediti masnu kosu, našminkati se, pronaći outfit i izletjeti kroz vrata. Ako ne vjeruješ da je to moguće, pogledaj video.



...Ispisala se s faksa 2 tjedna nakon prvog predavanja: Slažete li se s njenim razlozima? VIDEO...


Ovo je bilo za dlaku! Sve je napravila u tih 10 minuta, iako se na početku činilo da nema šanse. Sada znaš kako se organizirati i u najmanje moguće vremena spremiti, a i dalje ne izgledati kao totalni kaos. Nemoj se zaboraviti ni pretplatiti na Hej! kanal, za to ti treba svega par sekundi! Stisni i zvonce da ti stigne obavijest svaki put kada objave novi video kako ti baš ništa nikada ne bi promaknulo.

MojFaks
izvor:Teen385
foto: Shutterstock By Zurijeta


Još vijesti