Mojfaks.hr u Laganini

Otopit ćete se od slatkoće: Pas dobio fakultetsku diplomu na promociji VIDEO

Promocije su uglavnom svečani događaj za svakog studenta; tada odjeveni u togu s kapom diplomca na glavi studenti primaju svoje krvavo 'zarađene' diplome. No, kada pas na promociji dobije diplomu to je skroz drugi par rukava – i to najslađih na svijetu!

21. prosinca 2018 14:48
Otopit ćete se od slatkoće: Pas dobio fakultetsku diplomu na promociji VIDEO

Otopit ćete se od slatkoće: Pas dobio fakultetsku diplomu na promociji VIDEO Foto: MojFaks

Kada god je studentica Brittany Hawley sa Sveučilišta Clarkson u New Yorku pohađala nastavu, njen pas Griffin je bio s njom. Naime, studentica je u invalidskim kolicima pa joj treba pomoć terapijskog psa pa je i ovaj slatki čupavac primio diplomu kada i njegova gazdarica. Griffin joj je doslovno pomagao oko svega – i oko vježbi na fakultetu, ali i oko donošenja stvari poput primjerice mobitela.


...Pet friendly akademska destinacija: Prvi fakultet u Hrvatskoj otvorio svoja vrata kućnim ljubimcima – izdana i prva pseća iksica!...


...Pet friendly studentski domovi u Hrvatskoj? Provjerili smo hoće li studenti ikada moći sa svojim ljubimcima na studij...


Psić je naravno dobio počasnu diplomu i čak je i on imao odijelce i kapicu na glavi. Fakultet je ovog 4-godišnjeg zlatnog retrivera nagradio diplomom uz pohvalu da je pomagao studentici doći do njene diplome te da se iznimno trudio."Griffin je istreniran da mi pomaže u različitim situacijama. Ako mi nešto ispadne on to pokupi, a može otvoriti i hladnjak, ugasiti svjetlo i pomaže mi vratiti se u kolica.", rekla je 25-godišnja studentica.

Iskreno, nismo vidjeli slađeg diplomca!

autor: MojFaks
foto: YouTube

Još vijesti