Mojfaks.hr u Laganini

Ovakav poklon još niste vidjeli: Brucoš iznenadio curu prije odlaska na fakultet

Najstarija priča na svijetu: zaljubili su se u srednjoj školi, on je malo stariji pa prije nje odlazi u drugi grad na fakultet, a ona ostaje kod kuće završiti srednju školi. Ono što joj je poklonio na rastanku ne viđa se svaki dan...

8. rujna 2016 12:50
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Bez obzira vjerujete li u veze na daljinu ili ne, odlazak jednog partnera u drugi grad ili zemlju ne mora nužno značiti i kraj te veze.

Pokazuje to i ova priča o simpatičnom poklonu koji je dečko imena Jasper izradio za svoju djevojku Zaru kako bi im rastanak što lakše pao. On naime kreće na fakultet, a nju još čeka matura i završavanje srednje škole zbog čeka ostaje u njihovom rodnom gradu.

Umjesto da prekinu vezu, Jasper je odlučio Zari pokazati koliko mu je stalo do nje pa joj je napravio nevjerojatno razrađeni 3D spomenar s najdražim fotografijama i uspomenama na njihove zajedničke trenutke. Teško je opisati ovaj njegov kreativni uradak pa je bolje da sami pogledate o čemu se točno radi:



Teško je povjerovati da je jedan brucoš napravio nešto ovakvo! Zarin tweet od objave je podijelila hrpa ljudi, a njemu su pisali i mnogi portali. Kometari su uglavnom – ljubomorni! Dok su neki izrazili oduševljenje njegovim poklonom, drugi su se našalili da ih ova priča podsjeća na to koliko su usamljeni i mizerni.

No, unatoč fora gesti, treba tek vidjeti hoće li njihova veza doista preživjeti izazove odvojenog života.

L.B./foto: Pixabay

Još vijesti