Mojfaks.hr u Laganini

Pikira i na Milijunaša: Student elektrotehnike Luka pobjedio lovca Kotigu i kući odnio 75 tisuća kuna

21-godišnji Luka Lacković iz Vrbovca student je treće godine elektrotehnike na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu. U HRT-ovoj emisiji 'Potjera' ostvario je odličan nastup nakon kojega se kući vratio zadovoljniji i malo bogatiji...

27. studenog 2019 12:09
Pikira i na Milijunaša: Student elektrotehnike Luka pobjedio lovca Kotigu i kući odnio 75 tisuća kuna

Pikira i na Milijunaša: Student elektrotehnike Luka pobjedio lovca Kotigu i kući odnio 75 tisuća kuna Foto: MojFaks

Luka je zajedno s Arsenom iz Splita uzeo ponuđeni viši iznos od 75.000 kuna, a srednji je bio 21.000.

"Ovo je moje drugo sudjelovanje u \'Potjeri\'. Bilo je uzbudljivo. U minuti sam na ploči osvojio 21 tisuću kuna. Dean mi je na ploči ponudio iznos od 75.000 kuna, koji sam kapetanski prihvatio. Arsen se poveo za mojim primjerom i prihvatio isti iznos", govori za Prigorski.hr Luka. "To vrijeme strahovito brzo proleti. Prvo pitanje nisam znao, a riječ je o društvenoj igri Ludo. Nisam imao pravo na pogrešku, jer je Dean točno odgovorio na svako pitanje. Srećom, nisam pokleknuo. Treba imati i sreće. Ja sam je imao", kaže.

Luka je skroman mladić koji je dosadašnje kvizaško iskustvo stjecao u Vrbovcu i Dugom Selu u kvizovima na kojima nastupa sa svojom obitelji (timovi "Bolesna braća" i "Didosauri"). Na prvom ovogodišnjem Pub kvizu u Vrbovcu sa svojom ekipom "Bolesna braća" osvojio je prvo mjesto.

Sljedeće mu je u planu prijaviti se na kviz Milijunaš. Nada se sličnom uspjehu.

L.B./izvor: Prigorski.hr
foto: screenshot/YouTube@Kviz Potjera

Još vijesti