Ivana Petrić u Laganini

Poklon za diplomu: Kći Billa Gatesa uskoro završava fakultet pa joj je tata kupio dar za 16 milijuna dolara

Kada razmišljamo o tome što bogataši poklanjaju svojoj djeci povodom diplomiranja, tada uglavnom zamišljamo da je riječ o luksuznim automobilima, vilama ili putovanjima. Možda to inače i je tako, ali poznati Bill Gates svojoj je kćeri povodom završetka fakulteta kupio neobičan, ali skup poklon.

3. svibnja 2018 15:57
Novac, bogatstvo,

Novac, bogatstvo, Foto: Shutterstock

Microsoftov milijarder, poznati Bill Gates, svojoj je kćeri, 22-godišnjoj Jennifer, kupio farmu s konjima u vrijednosti od 16 milijuna dolara u North Salemu. Naime, Jennifer studira biologiju na Stanfordu te je uskoro pred diplomom pa joj je bogati tata odlučio pokloniti konje jer je ona strastvena jahačica koja se profesionalnom jahanju planira posvetiti nakon završetka fakulteta. No, ako ste mislili da je nedavno krenula s ovim sportom prevarili ste se jer studentica jaše od svoje šeste godine.

Studentičin ranč protezat će se na 124 jutra, a novac nikako nije bačen u vjetar jer je kćer Bill Gatesa jedna od najtalentiranijih jahačica mlađih od 25 godina. Na početku godine, Jennifer je dobila i nagradu Lionel Guerrand-Hermès od zaklade za jahanje pa ju je opisala kao "studenticu koja dobro usklađuje svoje studentske obaveze s jahanjem". Nakon što godinu dana bude jahala, Jennifer planira upisati medicinu.

...Na faks stižu Porscheom: Gdje se nalaze sveučilišta za 'bogate klince'?...


...Odabrali najbogatiji: 10 sveučilišta koja 'proizvode' najviše milijunaša...


Nažalost, većini tata ne može kupiti ovako vrijedan poklon povodom diplome, ali je zanimljivo vidjeti kakve sve darove dobivaju djeca bogataša za završetak fakulteta.


foto: Instagram@jenniferkgates