V.K. u Laganini

[VIDEO] Položio najteži ispit nakon 7 godina studiranja prava: Reakcija roditelja je neprocjenjiva

Imati roditelje kao podršku, posebno puno znači svakoj mladoj osobi. Jednako tako, kada djeca postignu velike stvari u životu, najveći ponos vidi se upravo u očima roditelja.

7. prosinca 2021 15:39
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Bez obzira koliko veliki ili mali uspjesi, naši su roditelji ponosni na nas i na svako naše postignuće. Oni plaču s nama kad je teško i vesele se kad uspijemo. Dok se sami godinama borimo za ocjene, seminare, uvjete i potpise te kakav-takav ugled među kolegama studentima, ali i profesorima, svaki položeni ispit u nama izaziva osjećaj ponosa. No, kada jednom diplomiramo, roditeljski ponos, koji su tu bili i gledali sve nedaće, tješili i hrabrili, nemjerljiv je.


"Vaš dečko je upravo postao odvjetnik", napisao je Wajeeh Mahmood u svom opisu videa na Instagramu koji je u kratkom roku postao viralan. On je inače poznati influencer i YouTuber koji vodi profil zajedno sa svojim bratom i majkom, a sada je službeno i odvjetnik.


>>>U iskrenoj prijavi za elitni studij pričala o svom životu bez majke: 'Upala' na nekoliko prestižnih fakulteta<<<


Naime, on je objavio video u kojem čita rezultate svog pravosudnog ispita zajedno sa svojim roditeljima. Video isječci u kojima se zabilježavaju veliki trenuci u životu djeteta s roditeljima već su neko vrijeme popularni, posebice na TikToku, a sve je krenulo s objavama maturanata koji su se upisali na željene fakultete.


"Ovo je za sve imigrantske obitelji..."


"Kada znam koliko mi je trebalo da dođem do ovog trenutka i odakle smo stigli, ovo znači iznimno puno, meni i mojoj obitelji", nadodaje novopečeni odvjetnik Wajeeh. "Ovo je poseban trenutak koji ćemo pamtiti zauvijek. Ova je za sve imigrantske obitelji i roditelje koji žive za ovakve trenutke. Hvala svima koji su me podržali, podučavali i usmjeravali, i gledali me kako napredujem kroz ovo putovanje", napisao je ponosni Wajeeh.


Video je ubrzo viralan jer reakcija njegovih ponosnih roditelja teško da se može opisati riječima. Oni su inače doseljenici iz Afganistana koji se trudili osigurati svojoj djeci više mogućnosti za uspjeh i bolji život.


>>>Osveta za prekid: Student lektorirao i ocijenio pismo svoje bivše – prepuno gramatičkih pogrešaka<<<



Zbog ovako lijepe vijesti, mnogi su pohrlili u komentare kako bi mu čestitali. "Čestitam! Jako sam ponosan na tebe, daleko si dogurao", "Čestitam, brate", "Jako sam sretna i ponosna na tebe. Zaslužuješ sve ovo i više od toga. Volim te i želim ti sve najbolje", "Reakcija tvog oca me slomila. Čestitam brate. Hvala ti što dijeliš svoje svjetlo s nama", samo su neki od komentara.


>>>18 godina kasnije: Objavila fotografiju s promocije sa svojim ocem – svake godine u isto vrijeme postane viralna<<<


Pravosudni ispit u Kaliforniji slovi za najteži u SAD-u


Na kraju isječka, njegov otac govori kako će sada moći u zasluženu mirovinu jer mu je sin odvjetnik.


"Moji roditelji su žrtvovali sve da bih ja uspio, tako da im sada konačno mogu vratiti i podržati ih baš kao što su oni to učinili za mene", rekao je Wajeeh. "Učio sam za ovaj ispit sedam godina, budući da je pravosudni ispit u Kaliforniji na glasu kao najteži u SAD-u", kazao je za kraj.

Još vijesti