Anja Z u Laganini

'Tvoja crnokosa': Pjesmica misteriozne studentice osvanula na zidu doma – evo što je poručila odabraniku svog srca FOTO

Iako su dating-aplikacije sve rašireniji način upoznavanja potencijalnih partnera, čini se da pojedinci i dalje prakticiraju 'tradicionalnije' oblike udvaranja.

4. veljače 2021 15:14
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Zbog epidemije koronavirusa, predavanja su već duže u online sferi, kafići i klubovi ne rade, odlasci u čitaonice su rijetki, zbog čega je zaista teže upoznati nove ljude, a da ne spominjemo i obavezu nošenja maski, koja zasigurno komplicira prepoznavanje i "ljubav na prvi pogled".


...Visokoobrazovani i slobodni: Pitali smo mlade bi li koristili dejting aplikaciju namijenjenu samo za one s diplomom...


Što se studenata tiče, po pitanju susreta s drugim kolegama oni koji žive u studentskim domovima ipak su sretniji jer sustanari ipak "cirkuliraju" hodnicima, borave u čajnim kuhinjama, što sve povećava šanse da se dvoje prepozna i zaljubi. Zima polagano popušta, sunčani dani nas podsjećaju na buđenje prirode i dolazak proljeća, a sve to normalno utječe na nas. Posljednjih dana čini se da su se studenti počeli "buditi" i poduzimati korake u smjeru romantičnog života.

Prije dva dana, pisali smo o stidljivom stanaru splitskog studentskog doma "Bruno Bušić", koji je napisao ljubavno pismo sustanarki Ani jer joj nije imao hrabrosti prići licem u lice. Svojoj simpatiji pisamce je dostavio u sobu – gurnuvši ga ispod vrata. Ne znamo još je li Ana pisala na broj koji se nalazi u pismu, ali držimo fige da priča ima lijep završetak. 


...Sramežljivi student napisao pismo simpatiji iz doma: 'Jako si mi draga i izrazito lijepa…'...


A da su se simpatije po domu rasplamsale, svjedoči i nova poruka, sada od studentice, potpisane kao crnokosa. "Unatoč tome što su restorani zatvoreni najmanje do 15.02., te su time mnogi izgubili ideju za Valentinovo, našim studentima ne manjka romantičnih gesta. Prije koji dan student u domu Bruno Bušić napisao je poruku za misterioznu Anu, a danas je 'crnokosa' ostavila poruku za dečka na hodniku doma 'Dr. Franjo Tuđman'. Stoga, neka ispiti i korona ne budu opravdanje za tebe ovog Valentinova", podijelio je Studentski centar Split na svojoj Facebook stranici.

A što piše u poruci?


Za razliku od kolege, čini se da crnokosa studentica nije sramežljiva jer je napisala pjesmicu za svog odabranika.


foto: screenshot via Studentski centar Split @Facebook


Nadamo se da će u sljedećim danima još koja poruka uljepšati dan stanarima, kako onima kojima je namijenjena tako i svima koji ju pročitaju.

Još vijesti