V.K. u Laganini

SC pozvao studente da okite božićne jelke u studentskim domovima: 'Mi smo jedna velika studentska obitelj...'

Iz splitskog SC-a pozivaju sve studente na zajedničko kićenje jelki u dva studentska doma.

30. studenog 2021 11:19
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Predblagdansko je vrijeme službeno počelo i više nema kutka iz kojeg ne trešti božićna glazba ili ne svjetlucaju lampice.


"A što smo mi, nego jedna velika studentska obitelj?", pita Studentski centar Split na svojim službenim Facebook stranicama. Oni su, ponukani paljenjem prve adventske svijeće i predblagdanskim raspoloženjem, odlučili pozvati svoje studente na zajedničko kićenje božićnih drvaca.


>>>Top 7 studentskih božićnih poslova: Rad na adventskim kućicama, prodaja drvaca, maskota festivala...<<<


"Božić kuca na naša vrata. A kako bismo naše studentske domove odjenuli u prigodno ruho trebamo vašu pomoć", piše u objavi. Stoga, srdačno pozivaju svoje studente na zajedničko ukrašavanje božićnih drvaca, simbola radosti i sreće. Kako navode i sami, božićno je drvce jedan od najvidljivijih znakova Božića, "a jedna od glavnih zadaća mu je okupljanje obitelji na zajedničko ukrašavanje".
>>>Zavirite u ČAROBNU sobu studentica sa Save: Napravile božićni ugođaj koji mami uzdahe (i na koji smo malo ljubomorni) FOTO<<<


Studentski centar Split poziva svoje studente danas, 30. studenoga, na recepciju SD-a "dr. Franjo Tuđman" na kićenje božićnog drvca, dok će sutradan, 1. prosinca, svoj bor moći okititi i studenti studentskog doma "Bruno Bušić".


>>>Top prilika! Komentiraj hranu iz menze i osvajaj nagrade vrijedne 50 tisuća kuna: Laptop, bicikl, vozački...<<<

Još vijesti