V.K. u Laganini

URNEBESNO! Profesor morao otkazati ispit zbog TikTok videa: Zatrpali ga s preko 225 tisuća komentara

Je li ovaj američki profesor ujedinio cijeli sportsku TikTok zajednicu zbog otkazivanja ispita?

14. Siječnja 2022 15:14
Josh Chasteen, viralno, TikTok

Josh Chasteen, viralno, TikTok Foto: Freepik

Rijetko da postoji učenik ili student koji voli ispite taman prije zimskih praznika. Svi su već u tom božićnom duhu, razmišljaju o odmoru i spavanju i zadnje što žele jest učiti za ispite. Zbog svega toga, čak i kad diplomiramo, završni ispiti i dalje nam izazivaju gorak okus u ustima.


Da neki TikTok videi mogu brzo postati viralni i nije neka novost. Josh Chasteen profesor je u srednjoj školi "Lebanon Junior" u američkoj saveznoj državi Ohio. Često objavljuje dogodovštine iz škole na svom TikToku, a sudeći po njegovim videima, također je i veliki obožavatelj sporta.


>>>[VIDEO] Studentica medicine usred hokejaške utakmice članu ekipe dijagnosticirala tumor i spasila mu život<<<


Taman prije zimskih praznika, profesor je objavio video-isječak s opisom: "Rekao sam učenicima da ću otkazati zadnji ispit ako mi profesionalni sportski tim komentira ovu objavu".


Njegovi su se učenici možda i nadali da će jedan, dva tima i odgovoriti, no, njegova je objava iznimno brzo postala viralna pa je profesor sakupio oko 80 milijuna pregleda ponude.


No, ono što ga je najviše iznenadilo bilo je što su mu se u komentarima javili, ne samo sportski timovi, već i službeni profili Olimpijskih igara, Walmart trgovina, Papa John's, tim Patriots-a, NFL-a, Detroit Lions-a, WNBA-a, Chicago Bearsa, Xbox-a, TMobile-a, Pizzahut-a, Teksaških navijačica, NASCAR-a, Atlanta Falcons-a, Red Sox-a, NY Jetsa, Angelsa, LA Galaxyja i mnogi drugi…


>>>[VIDEO] 'Kad imaš predavanje u 9, a želiš ostati u krevetu': Studentica donijela madrac i pokrivače na faks<<<


"Pozdrav kolege sportskih timova", pisali u Chicago Bearsi, a Atlanta Falconsi su komentirali da su se samo stigli javiti. Xbox se javio s komentarom "Nismo sportski tim, ali svakako moraš otkazati sada", dok je NASCAR napisao: "Nama nije sezona, a više nije ni tebi."


Mora otkazati sve ispite do kraja godine


Patrioti tvrde da se javilo preko 50 profesionalnih sportskih timova i da profesor više ne mora ni gledati komentare. WNBA su mu napisale da zbog komentara mora otkazati sve ispite do kraja godine, a čak su komentirali i televizijski programi CBS Sports, i ESPN te sportski magazin "Sports Illustrated".


Više od 225 tisuća komentara


Durham Bullsi pretpostavljaju da je ispit otkazan, a javili su se i australski GC Titansi s porukom: "Pozdrav iz zemlje na kraju svijeta", kao i Sydney Swansi, a NY Yankees šalju pozdrave. U komentarima su se javili i MotoAmerica te United Soccer League, dok su s Drone Racing League uvjereni da je cijeli sportski TikTok u njegovim komentarima, a komentar je stigao i sa službenog TikTokforbusiness profila. Samo je ovaj video sakupio preko 225 tisuća komentara.


Nakon ovako viralne objave, profesor je snimio još dva isječka sa svojim studentima, od kojeg je jedan na kraju tjedna sa svim učenicima u kadru i s opisom: "Kada ti tjedan uključuje preko 50 milijuna pregleda, 250 tisuća novih pratitelja i gostovanje na ESPN-u."


Naravno, profesoru nije ostalo ništa drugo nego da otkaže zadnji ispit.