L.B. u Laganini

Profesorica poslala mail pogrešnom studentu, on si dao oduška i oštro joj odgovorio: 'Neka me izbace s faksa sad...'

Još jedna objava na Twitteru postala je viralna, a anegdoti koju je jedan student podelio sa pratiteljima na ovoj društvenoj mreži smijala se čitava Twitter zajednica.

3. veljače 2021 16:26
Twitter, društvene mreže

Twitter, društvene mreže Foto: Shutterstock

Nema ništa neobično u činjenici da je student je dobio mail od svoje profesorice, no ono što je u njemu pisalo, a zatim i njegov odgovor, ključni su za stvaranje hita na društvenim mrežama. Naime, osim što je profesorica krivo oslovila kolegu (kako što se spola tiče, tako i pravopisno), čini se da je i e-mail poslala na potpuno krivu adresu. "Poštovana kolegice, još jednom vas podsjećam da je vaš ispit zakazan za sutra u 13:30, sala broj 58", pisalo je u e-mailu.


...Od neodgovaranja na mail do zaboravljanja konzultacija: 6 situacija s profesorima zbog kojih čupate kosu...


Već je položio ispit pa si je dao oduška


S obzirom da je dotični kolega već riješio ispit kod dotične profesorice, dao si je oduška pa joj je odgovorio za svoj gušt, uz riječi koje su mu ležale na srcu. Odgovor koji je "zatrendao" na ovoj društvenoj mreži glasio je: "Poštovana profesorice, nit' sam ja kolegica, nit' polažem ispit. Vaš predmet položio sam 2.10.2020. i moje odgovaranje trajalo je ukupno 4h i 20 minuta."Dodao je i da je to jedina lošija ocjena koja mu kvari prosjek u indeksu i zaželio joj ugodan dan. Uz objavu na Twitteru napisao je da je morao, pa sve i ako ga izbace s fakulteta zbog njegovog tona.


...Za nju SEEN je ništa! Ovoj studentici profesori IGNORIRAJU mailove već mjesec dana: Kolege dijele SAVJETE što treba učiniti!...


Za profesoricu ne znamo, ali na ovoj je društvenoj mreži izazvao simpatije korisnika koji su ga podržali.