V.K. u Laganini

Iznenadila dečka na faksu i uhvatila ga u 'nezgodnoj' situaciji: Ovakvu 'akciju' u njegovoj sobi nije očekivala

Javilo se više djevojaka koje tvrde da im se dogodilo isto, s jednim zajedničkim faktorom - dečki preljubnici su s istog fakulteta...

15. veljače 2022 16:59
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Veze na daljinu iznimno su komplicirane i teške, posebice ako svojeg partnera ili partnericu niste vidjeli već neko vrijeme, pa je svaki trenutak dok ste zajedno poseban.


Studentica Mary Fatz zauvijek će pamtiti dan kada je htjela iznenaditi svog dečka koji studira na Sveučilištu Istočna Karolina (East Carolina University - ECU) jer je tom prilikom otkrila da ju vara s drugom djevojkom.


Mary Fatz objavila je video na TikTok-u koji prikazuje kako kuca na vrata studentske sobe svog dečka – no odgovora nema. Uskoro je shvatila i zašto nije bilo odgovora na vratima – bio je "zauzet" s drugom djevojkom.


>>>[VIDEO] 'Kad imaš predavanje u 9, a želiš ostati u krevetu': Studentica donijela madrac i pokrivače na faks<<<


Druga u sobi


"Kad odeš posjetiti dečka i on ti ne otvori jer je neka druga cura kod njega", napisala je studentica u opisu TikTok videa koji je dosad sakupio 28,4 milijuna pregleda i preko sedam tisuća komentara. U opis videa stavila je "Couch guy, ECU edition", pritom se referirajući na drugi viralni video o kojem smo također pisali.


Podsjetimo, Couch guy postao je toliko popularan, da su ubrzo autorica videa i njen dečko pokušali to i unovčiti, pa su počeli izrađivati majice s istoimenim natpisom. Lauren Zarras objavila je video-isječak u kojem, kao i Mary, želi iznenaditi dečka na fakultetu, no TikTok komentatori ubrzo su počeli špekulirati kako ju dečko ju vara zbog njegove hladne reakcije i druge djevojke koja sjedi kraj njega na kauču dok Lauren ulazi u prostoriju.


>>>[VIDEO] Upala dečku u sobu na faksu – svi su uvjereni da ju vara<<<


Mary je tako pronašla poveznicu TikTok viralnog videa od prošle godine i svoje situacije u kojoj se našla, a kako bi se našalila na račun ovih okolnosti, u pozadinu je umontirala pjesmu "Still Falling for You" pjevačice Ellie Goulding koja je inače stavlja u pozadinu videa ljubavne i emocionalne tematike.


Više od sedam tisuća komentatora pokušalo je utješiti Mary. "Zašto si tako mirna? Ja bih plakala", napisala je jedna djevojka. "Ovi dečki iza također pokušavaju vidjeti što se događa", napisala je neka druga. "ECU ti je prva 'crvena zastavica'", napisao je netko, a s njim se složilo više od tridesetak gledatelja ovog video koji su pokrenuli raspravu o upitnome moralu mladića koji studiraju na ovom fakultetu.



92 posto njih s ovog fakulteta vara?


"Znao je da dolaziš, pa je htio malo vježbati! Jako lijepo od njega", napisao je netko sarkastično. "Jako mi je žao prijateljice. Nisu svi Pirati loši, ali dobrih 92 posto njih je loše", napisala je jedna komentatorica.


"I meni se ovo dogodilo na ECU, samo što me je njegov cimer pustio unutra bez da je znao situaciju", napisala je još jedna razočarana studentica. "Nikad ne vjeruj ECU dečkima. Što si drugo očekivala od njih? Dobre dečke?", upitao je netko.


>>>Studentica dečku sastavila 'ugovor za vezu' na 17 stranica: 'On je na studiju prava pa mu se svidjelo'<<<


Još se nekoliko njih javilo sa sličnim iskustvima. "Toliko mi se lošeg dogodilo... Pretpostavljam da su mu ovi dečki u pozadini prijatelji kojima je poslao poruku da provjere tko mu kuca na vrata", napisala je nepovjerljiva komentatorica.


"Ah, sjećam se kad se ovo dogodilo i meni. Čak i isti fakultet. Očito se tamo neke stvari ne mijenjaju", napisao je još netko. "Ti si jako mirna. Moj bivši je to meni napravio i doslovno sam razvalila vrata", napisala je još jedna prevarena djevojka.

 

Mary je naknadno objavila još nekoliko video-isječaka, no u nijednom se, barem do sada, nije referirala na situaciju koju je proživjela, kao ni na svoju bivšu vezu.

Još vijesti