L.B. u Laganini

Pukla ljubav, kupila kliješta: Proputovala skoro 10 tisuća kilometara da uništi lokot ljubavi koji je zakačila s bivšim

Raskrstila s bivšim - pomoću kliješta.

25. svibnja 2021 13:28
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

23-godišnja TikTokerica nedavno je proputovala gotovo 10 tisuća kilometara, od Los Angelesa do Seoula u Južnoj Koreji kako bi otključala i bacila stari lokot ljubavi koji je sa svojim bivšim zaključala na popularnoj turističkoj atrakciji.


Kassie Yeung
svoje je epsko putovanje ovjekovječila videom koji je na TikToku pregledan više od 8.5 milijuna puta.


Yeung je otputovala do vrha N Seoul tornja poznatijeg kao Namsan toranj na kojemu zaljubljeni parovi vješaju lokot kao simbol svoje ljubavi, slično kao i na pariškome mostu Pont des Arts na kojemu su bile zaključane tisuće lokota dok ih grad 2015. nije uklonio kako bi sačuvao most. Ograda je krcata ovim simbolima sretnih veza, no što kad ljubav pukne?


Kako je kazala Insideru, lokot je zaključala 2019. godine, a na mjesto zločina vratila se ovog proljeća kako bi uklonila ovaj mali zalog ljubavi, koji više za nju nije imao nikakvog značaja.


Kassien TikTok video započinje scenama iz aviona, zatim prikazuje njen put do dućana u kojemu kupuje kliješta za rezanje žice. Nakon toga penje se na toranj Namsan i dolazi do mjesta na kojemu je ostavila lokot prije dvije godine. Kako kaže, trebalo joj je pola sata da među svim lokotima pronađe onaj "njihov".




No, kako je pojasnila, nije ovaj put prevalila samo da bi skinula beznačajni lokot. Naime, u Južnu Koreju zaputila se kako bi nastavila karijeru profesionalne plesačice, a lokota se sjetila naknadno pa ga je odlučila ukloniti sa ograde zaljubljenih kako bi snimila video s kojima bi se njeni followeri mogli poistovjetiti.


"Relevantan je u kontekstu toga da svi prolazimo kroz veze i prekide iza kojih ostaju lokoti ljubavi kao uspomene na bivše partnere", kaže.


Njeni pratitelji na TikToku pozdravili su ovu predanost zadatku da ukloni fizičku uspomenu na propalu vezu, a jedna je osoba čak izjavila da će isto napraviti sa lokotom ljubavi koji je sa svojim bivšim parterom zaključala u Parizu.


izvor: Businessinsider.in

Još vijesti