V.K. u Laganini

Poznata oskarovka emotivnim videom oprašta se od kćeri koja odlazi na fakultet: 'Nemojte joj reći da sam ovo objavila...'

'Ona pakira torbe, a ja gledam stare videe...'

30. kolovoza 2021 13:51
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Poznata oskarovka, Catherine Zeta-Jones, objavila je video svoje kćeri iz ranih dana. Ovih se, naime, sprema krenuti na fakultet. Tim povodom, jedna od najpoznatijih žena svijeta, zamolila je svoja skoro 4 milijuna pratitelja na Instagramu da ne jave njenoj kćeri da je objavila simpatični video iz njenog djetinjstva.


Naime, videu koji traje skoro minutu prikazuje njenu, tada malodobnu kćer Carys, koja na podu kupaonice snima video o polarnim životinjama i pojašnjava koje od životinja su joj slatke, a koje ne. Uz to, nekoliko joj je zubi poispadalo, stoga se čuje kako malena Carys frflja.


"Moja kćer Carys se priprema za fakultet! Jako slatko upozorenje!", napisala je u opis Catherine, koja uz Carys ima i 21-godišnjeg sina Dylana koji trenutno pohađa Sveučilište Brown.


>>>Poznata voditeljica poslala poruku maturantima: 'Srce mi se steže zbog svega što vam je oduzeto...'<<<


"Put do višeg obrazovanja počinje na podu kupaonice, s manjkom zuba (zato frflja) i velikom strasti za knjigama. Carys pakira torbe za odlazak na fakultet, a ja gledam stare video isječke", napisala je emotivna majka uz molbu da ovaj video ne pokažu njenoj kćeri.



Zeta-Jones ima dvoje djece u braku s Michaelom Douglasom, s kojim je nedavno objavila fotografiju također s obiteljskog slavlja, kada je Carys maturirala ove godine. Također, bila je trudna upravo s Carys kada je dobila svoj zlatni kipić.

Još vijesti