L.B. u Laganini

Raspašoj na balkanski način: Poslušajte koja je cajka TREŠTALA ispred HNK prošli vikend VIDEO

Kažu neki da je u mladima u centru Zagreba 'proradio balkanski gen'.

3. ožujka 2021 13:27
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Da se ispred zagrebačkog HNK tulumari već nekoliko vikenda zaredom, znaju svi u zemlji, ali i regiji. S dolaskom toplijeg vremena i što službenim, a što prešutnim popuštanjem restrikcija, mladi su izašli na ulice, željni druženja, zabave i jednog dijela studiranja i mladosti koji im je tijekom godine dana bio više ili manje uskraćen.


...Smeće u Zagrebu i dalje top vikend-problem: 19-godišnjak pisao Čistoći – može li se problem riješiti na ovaj način?...


Video u kojem ispred ovog "hrama kulture" trešti hit Baneta Bojanića "Samo pijan mogu", a mladi se doslovno rasturaju s čašama pića u rukama i pjevaju uglas obišao je regiju i ponovo aktualizirao pitanje bratstva i  jedinstva na liniji Zagreb-Beograd.



Video je na Twitteru podijeljen više od 500 puta, a izazvao je stotine komentara.


...Riskirao posjet Traumi! Zagrebački Spiderman oduševio ekipu okupljenu pred HNK: Nemojte ovo pokušavati sljedeći vikend VIDEO...


"U Bg su cajke underground", "Zar njima nije umro gradonačelnik?",  "Zar ovakvi stihovi u Mitteleuropi i malom Beču, poznatijem kao Zagreb?", "Jbt, u Hrvatskoj danas, narodnjaci su ono što je nekad bio punk u Jugoslaviji...", "Purgeri pukli", "Pukao više narod od plašenja i strašenja. Proradio balkanski gen", samo su neki od komentara na ovaj video.

Još vijesti