V.K. u Laganini

[VIDEO] Ruska TikTokerica postala viralna: 'Ako nađete napušteni tenk, evo kako se pali'

Influencerica dijeli savjete kako pokrenuti i popraviti razna vozila, među kojima je i tenk.

3. ožujka 2022 10:58
Nastya Tuman, TikTok, viralno, tenk

Nastya Tuman, TikTok, viralno, tenk Foto: Screenshot

Svaki dan gledamo i čitamo kako se odvija ruska invazija na Ukrajinu. Kroz toliko informacija, često se pojavljuju i video isječci po društvenim mrežama na kojima se vide napuštena ratna vozila poput ruskih tenkova.


Ruska TikTokerica je nedavno postala viralna sa svojim starim videom upravo zbog trenutne ratne situacije u Ukrajini. Naime, ona je na društvenim mrežama stekla veliku popularnost jer objavljuje kako se popravljaju razna motorna vozila, a video kako se pokreće tenk je nedavno ponovno krenuo kružiti društvenim mrežama, iako je objavljen još 2021. godine.


>>>NEVJEROJATNO: Hrabra studentica izvještava iz srca Kijeva, s fakulteta joj javili da mora pisati zadaću!<<<


Nastya Tuman je ruska automehaničarka koja je naučila voziti automobil s 18 godina. Počela je raditi na automobilima jer navodno nije htjela plaćati drugima popravke svojeg vozila. Isprva, kako bi zaradila svoj đeparac za vrijeme studiranja, radila je kao taxi vozačica. S vremenom, njena je ljubav prema mehanici prevladala, pa je dala otkaz i odustala od faksa na kojem je tada studirala financije, a sve kako bi postala automehaničarka. 


Sada, ona i njen suprug vode čak nekoliko uspješnih Youtube kanala na kojima pojašnjavaju svojim gledateljima kako se popravljaju razna vozila.


>>>[VIDEO] 'Sami ćemo pronaći put': Studenti medicine organizirali masovnu evakuaciju iz Harkiva<<<


Iako ga je objavila još prošle godine, viralan video pokretanja tenka je nedavno opet postavila na svoj TikTok sa nešto drugačijim uvodom u sam video. „Ako nađete besplatni ili slobodan ili napušten oklopni transporter, evo životnog trika kako ga pokrenuti“, kaže veseli na ruskom jeziku prije nego što zahrđalo vozilo dovede u pokret, piše Independent.Njen TikTok tutorijal do sada je sakupio skoro 950 tisuća pogleda i oko 13 tisuća komentara. „Ratni TikTok je vrlo čudno mjesto“, jedan je od komentara. „Ne znam što govori, ali sviđa mi se“, piše još netko. „Ona je slučajno pronašla tenk i daje instrukcije kao da joj je ovo normalan posao, volim ove ljude“, napisao je komentator. „Živjela Ukrajina“, „Želim se vjenčati za ovu ženu. Recite mom suprugu da sam ga voljela, ali ova tenk žena je ljubav“, pisu komentatori. „Što sam naučio u posljednje vrijeme na ovoj aplikaciji: kako praviti Molotovljev koktel, što je i kako se vodi guerilla rat i kako voziti tenk“, nadodao je još netko.


Izvor: independent.com


Još vijesti