Mojfaks.hr u Laganini

ŠARA UZVRAĆA UDARAC – i baš je zabolio! Još jedna domska soba ODUŠEVILA adventskim ukrasima

Studentski advent se nastavlja u sve kreativnijem i bogatijem ruhu, no ovoga puta svoju su domsku sobicu ukrasile studentice, ujedno i stanarke doma "Ante Starčević", poznatijeg kao Šara.

6. prosinca 2019 15:33
ŠARA UZVRAĆA UDARAC – i baš je zabolio! Još jedna domska soba ODUŠEVILA adventskim ukrasima

ŠARA UZVRAĆA UDARAC – i baš je zabolio! Još jedna domska soba ODUŠEVILA adventskim ukrasima Foto: MojFaks

Studentski advent započeo je ukrašenom domskom sobicom djevojaka Helene i Petre sa Save, nastavio se nezapamćenom atrakcijom Martina i Mislava i njihovim dosad neviđenim pothvatom ukrašavanja automobila, a još jedan primjer kreativnosti i božićnoga duha pristiže nam iz studentskoga doma "Ante Starčević", poznatiji kao Šara.


...Zaboravite na centar grada! Adventska sobica Helene i Petre oduševljava studente: Stižu i ponude domskih vinara...


...Advent na kotačima: Provozali smo se u novoj božićnoj atrakciji, a za sve su \'kriva\' dva studenta – VIDEO...


Studentica Lorena i njezina cimerica nastavile su tradiciju ukrašavanje domske sobe, a Lorena nam govori da je reciklirala prošlogodišnje ukrase i da je dodala žaruljice, a ideja je došla spontano u stilu \'just go with the flow\'. Proces ukrašavanja trajao je svega 2 sata, a s ukrašavanjem su krenule već 30.11. jer su htjele da s prvim danom prosinca već sve bude spremno za blagdanski ugođaj.

foto: privatna arhiva

\'Potaknule smo i druge sustanare da uljepšaju Šaru\'


U objavi na studentskoj grupi Šare pozvale su sve sustanare da im se pridruže u ovom blagdanskom ruhu, a govore nam da posjeta još nije bilo. "Posjeta zasad još nije bilo, osim naravno naših docimerica koje su bile oduševljene kada sam im rekla da dođu pogledati. Zasada mi je još nitko nije javio za posjete, ali ja otvorim vrata sobe i dignem rolete skroz gore tako da mogu ljudi vidjet, bili oni u paviljonu ili u hodniku", govori nam Lorena, inače studentica Geografije na PMF-u.

Uz prigodno okruženje, javile su se i prikladne ponude koje bi uključivale kuhano vino i fritule na hodnicima Šare. Ne zvuči uopće loše!

Lorena je objavom kratkog videa potaknula i druge sustanare da na isti ili sličan način uljepšaju Šaru u ovu divno doba godine.

V.S.
Foto: privatna arhiva

Još vijesti