V.K. u Laganini

[FOTO] Kako su simpatične studentice ukrale Božić u domu: Okitile jelku dan prije zajedničkog ukrašavanja

Simpatična priča o studenticama koje su 'skoro' ukrale Božić – svim 'oštećenima' plaćaju kavu!

2. prosinca 2021 16:49
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

U studentskim domovima uvijek je veselo. No, ponekad se pronađu i priče o kradljivcima, bilo da kradu sušila po hodnicima, donje rublje svojih sustanara, pa i poneki bicikl, još nitko do sada nije bio optužen da je ukrao Božić!


Studentski centar Split na svojem je Facebooku napisao zanimljivu priču o studenticama koje su "skoro ukrale Božić". Naime, kako smo i sami prenosili, Studentski centar Split pozvao je svoje studente na zajedničko kićenje Božićnih drvaca u studentskim domovima "dr. Franjo Tuđman" u utorak i "Bruno Bušić" u srijedu.  


>>>SC pozvao studente da okite božićne jelke u studentskim domovima: 'Mi smo jedna velika studentska obitelj...'<<<


Stigla im je isprika za ukrašavanje drvca


No, jučer ih je iznenadila poruka koju su dobili u inbox. "Jučer smo u naš inboks dobili poruku u kojoj se Kristina ispričava što je s još pet prijateljica ukrasila božićno drvce u Studentskom domu Bruno Bušić dan prije najavljenog zajedničkog ukrašavanja", pišu na svom Facebook profilu.


Kristina ih je upitala treba li skinuti ukrase s bora koje je stavila sa svojim prijateljicama prije zajedničkog dogovora na koji je pozvao Studentski centar. Nakon što su uvidjeli njihovu naivnu pogrešku, SC-a su djevojkama poručili da mogu ostaviti svoje ukrase na drvcu pod uvjetom da stanu ispred objektiva i ispričaju što se zapravo dogodilo. Također, SC je javio da će "cure zauzvrat platiti kavu oštećenima" koji nisu okitili bor.


Ukrašeno drvce - ali dan ranije / Foto: screenshot via Facebook@Studentski centar Split


Kako se to dogodilo?


Osumnjičene za ukrašavanje su: Kristina, Anđela, Kristina, Marija, Marina i Antonija koja se ispričala za svoj nedolazak.


"Zapravo smo krive Anđela i ja. Vraćale smo se u sobu s treninga i vidjeli rašireni bor pored recepcije, kutije pune ukrasa i sjetili se da je taj dan zajedničko ukrašavanje bora u 17 sati. Došle smo pet minuta do pet i pozvale naše 4 prijateljice da nam se pridruže. Došlo je pet sati i nitko drugi nije dolazio na ukrašavanje, a prijašnjih godina je bilo krcato", iznosi njihovu obranu "odvjetnica" Kristina. "Odlučile smo lagano krenuti same pa ćemo rado primiti ostale koji nam se pridruže. Lijepo smo se podružile i bor toliko brzo ukrasile da smo odlučile ukrase postaviti i po rukohvatima stubišta", priznaje njihove "grijehe".


>>>Zavirite u ČAROBNU sobu studentica sa Save: Napravile božićni ugođaj koji mami uzdahe (i na koji smo malo ljubomorni) FOTO<<<


Kristina i "suučesnice" pokraj svog djela / Foto: screenshot via Facebook@Studentski centar Split


"Skužile smo da smo upravo postale Grinč..."


Kada su skoro bile gotove, uslijedio im je hladni tuš: ukrašavanje bora je tek sutradan. "Taman kad smo krenuli spremati prazne kutije jedan momak nam je dobacio rečenicu kao hladan tuš: 'Pa al' ukrašavanje bora nije sutra?'", priča Kristina o šoku.  


Ukrasile su i rukohvate... / Foto: screenshot via Facebook@Studentski centar Split


Nakon što su odlučile ponovno provjeriti objavu Studentskog centra na Instagramu, uvidjele su svoju pogrešku. "Pogledali smo objavu na Instagramu studentskog centra i skužile da smo upravo postale Grinč…", zaključuje Kristina dok je kolegice snimaju mobitelom i valjaju se od smijeha. Sve ostalo je povijest, piše SC zanimljivu dogodovštinu.


>>>[FOTO] Kakav prizor! Šleper pun novih madraca za studente stigao pred SC: 'Ugodna noć svima!'<<<



U drugom studentskom domu nije bilo Grinča, i svi su zajedno ukrasili svoje drvce, a kako je njima bilo i kako drvce na kraju izgleda, možete vidjeti u ovoj objavi.



Još vijesti