V.K. u Laganini

Speedo gaćice na plaži? Skoro 800 studenata 'presudilo' ovom 'kontroverznom' kupaćem: 'To je za stariju gospodu'

Dolaskom ljeta i toplinskog vala, s visokim temperaturama borimo se na razne načine, a neki sretnici možda su već i na moru. Kako bi i na plaži izgledali dobro, krenula je prodaja kupaćih kostima koji krase skoro svaki izlog.

21. lipnja 2021 12:15
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Od cijelog spektra kupaćih kostima koji se trenutno nude, opće je poznato da su ženski raznolikiji, kako po oblicima, uzorcima tako i dizajnu. I dok žene mogu birati jednodijelne, dvodijelne, s prugicama, mašnicama, volanima, cvijećem, leopard uzorkom ili s aplikacijama čipke, za muškarce je ponuda puno jednostavnija: kupaće gaće do koljena (takozvane "surferice"), kraće bokserice (u užoj ili široj varijanti) te kontroverzne kupaće gaće Speedo.


Iako je Speedos samo ime kompanije koja se na tržištu pozicionirala nakon populariziranja kupaćih gaćica za muškarce koje podsjećaju na donje rublje, velika većna ljudi zna na koji se oblik kupaćih gaćica misli kada se spomene samo ime ove tvrtke.


U Facebook grupi studentskog doma Stjepan Radić nedavno je objavljena zanimljiva anketa. Naime, studentica je kratko opisala anketu kao povod za iznošenje "Mišljenja o speedo kupaćim gaćicama" i nije dugo trebalo da studenti objavu "preplave" komentare i daju svoju ocjenu na ovo "vruće", aktualno pitanje.


Kao što smo imali prilike vidjeti, Speedos vole i političari, a pisali smo o slici i studentskim komentarima na sliku Gordana Jandrokovića u "spido" gaćicama koja je svojevremeno zapalila društvene mreže u Hrvatskoj.


>>>I studenti komentiraju fotku Jandrokovića u kupaćim gaćicama: 'Takav look samo ako izbjegavaš brzu menzu plus jedan benč dnevno'<<<




Što studenti misle o ovim gaćicama? Kako se vidi po anketi, skoro 800 studenata izrazilo je svoje neodobravanje ovom dizajnu kupaćih s odabranim odgovorom "apsolutno ne".


>>>Kako izgleda KORONA sezona? Studenti koji rade na Jadranu otkrivaju SVE pojedinosti<<<


Nešto ispod 200 studenata ipak daje zeleno svjetlo, dok 23 studenta misli smatra da su "speedo zakon!". Jedan student je čak napisao i Traktor, zasigurno kao šalu

Foto: screenshot via Facebook@Studentski dom "Stjepan Radić" - "Sava"

Prema podacima iz ankete, studenti su definitivno protiv ovakvih kupaćih, a u komentarima se moglo pronaći svega: neki su druge prozivali zbog ljubomore, drugi objavljivali fotografije modela u ovakvim gaćicama, a našao se ovdje čak i legendarni Borat u takozvanom "mankiniju".


Speedos ili voliš ili ne - nema između. / Foto: screenshot via Facebook@ Studentski dom "Stjepan Radić" - Sava"

Studenti spominju i često viđenu scenu na našim plažama zbog čega su stava da starije generacije preferiraju ovaj model / Foto: screenshot via Facebook@ Studentski dom "Stjepan Radić" - "Sava"

Još vijesti