L.B. u Laganini

Sramežljivi student napisao pismo simpatiji iz doma: 'Jako si mi draga i izrazito lijepa…'

Iako nije smogao hrabrosti prići joj licem u lice, sramežljivi stanar doma simpatiji je napisao pisamce.

3. veljače 2021 11:20
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Legendarni splitski studentski dom "Bruno Bušić" s novom je akademskom godinom u svoje kapacitete primio učenike i studente i zasjao novim sjajem nakon rekonstrukcije vrijedne 62 milijuna kuna. Osvježenje doma dolazi u pravi čas, s obzirom da nije obnavljan od 1978. godine kada je izgrađen za potrebe Mediteranskih igara, piše Dalmacija News.


...Novo ruho legendarnog 'djedice': Evo kako će izgledati najstariji splitski studentski dom nakon milijunskog 'makeovera'...


Upravo je ovaj dom kulisa za ovu ljubavnu priču s još nepoznatim završetkom. Naime, jedan je stanar doma napisao ljubavno pismo sustanarki Ani, kojoj nije imao hrabrosti prići licem u lice. Stoga je odlučio svojoj simpatiji napisati pisamce koje joj je dostavio u sobu – gurnuvši ga ispod vrata.


foto: screenshot/Dalmacija News


...Prije je bilo ljepše?! Obnovili im dom, a studenti nezadovoljni: 'Da je k’o prije da bube hodaju po sobi, a ne ovako…' FOTO...


U pismu joj je napisao nekoliko lijepih riječi, a uz kakav ishod, još nije poznato. "Inače, jako sam sramežljiv pa ti ovim putem šaljem pismo. Želim ti reći da si mi jako simpatična i draga cura, izrazito lijepa. Ne znam kako da ti priđem pa ti ovim putem šaljem svoj broj - 098/***-****. Ako bi se mogla javiti", napisao je zaljubljeni stanar doma Bušić.


izvor: Dalmacija News

Još vijesti