V.K. u Laganini

UŽAS! Studentica poželjela jednostavnu mini-tetovažu, završila u suzama: 'Izgleda kao nokat s nožnog palca'

Osim biranja motiva za tetoviranja, bitno je dobro istražiti i radove majstora kojemu ćete povjeriti izradu ovog trajnog ukrasa na vašem tijelu.

12. Siječnja 2022 15:55
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Svi barem jednom u životu pomislimo kako bi bilo cool tetovirati neki motiv, samo nama važan, na neki dio tijela. Svi oni koji su odlučili doista ukrasiti svoje tijelo tintom, znaju da proces potrage za tatoo artistom kao i motivom može potrajati i po nekoliko godina, što ne čudi s obzirom da smo s tetovažom "zapeli" jednom kad se odlučimo na ovaj estetski zahvat.


Naime, tetoviranje podrazumijeva ubrizgavanje tinte u dublje slojeve kože zbog čega finalni produkt na našoj koži ostaje do kraja života stoga je mudro dobro odabrati majstora koji će na nama ostaviti svoj umjetnički pečat. Svatko od njih ima specifičan način oslikavanja tijela, a nerijetko i sami skiciraju tetovaže za svoje klijente.


Tetovaže su sve prihvatljivije i na radnim mjestima, posbice u inozemstvu, dok su kod nas i dalje kriterij zbog kojeg biste mogli izgubiti posao ili vratiti se s razgovora za posao s negativnim feedbackom. Unatoč tome, mnogo mladih, ali i starijih, ipak odluče tijelo ukrasiti nekim crtežom, simbolom, stihovima... 


>>>[FOTO] 22-godišnji student na ruku tetovirao COVID potvrdu: 'Htio sam biti drugačiji od drugih'<<<


Sunce i mjesec postali noćna mora


S druge strane, dio ljudi zna točno što želi, bez dodatnog miješanja "majstora tetovaža" i njihovih ideja. 18-godišnja studentica Ella Neve McCauley odlučila se na jednostavnu tetovažu. Na internetu je pronašla fotografiju tetovaže koja joj se sviđa te je poželjela isti motiv i na svojim leđima. Tetovaža prikazuje sunce i mjesec, napravljena je jednostavnim linijama na sredini leđa.


No, njeno ukrašavanje leđa ipak nije prošlo najbolje jer je odabrala nevještog tattoo-artista.


Na svom je TikTok profilu objavila video koji je ubrzo postao viralan. U samo nekoliko dana pregledan je 243 tisuće puta. Naime, ona u video isječku pokazuje tetovažu koju je htjela, a potom i onu koju je na njenim leđima napravio "njen" tattoo majstor. "Doslovno plačem jer je toliko ružno", komentira kroz suze nesretna studentica.


Mjesec kao nokat s nožnog palca


Objavila je ilustraciju željene tetovaže, a zatim i krajnji rezultat na svojim leđima. S obzirom da je video ubrzo postao viralan, izazvao je više od stotinu komentara šokiranih pratitelja. "Jesu li mislili da nećeš vidjeti jer je na leđima?", upitao je jedan od njih.


Mjesec su mnogi opisali kao kao "nokat s nožnog palca". Da situacija bude još gora, autorica videa kazala je da je tražila povrat novca zbog užasne usluge, no tattoo-artist je to odbio.


>>>Tetovirane studentice imaju više samopouzdanja, ali postoji i druga strana medalje...<<<


"Ja sam tattoo-artist i u šoku sam. Ovo ne bih mogao pogriješiti ni da si me tražila", napisao je. "Sigurno je bio pijan", napisao je još netko. "Ja koja nisam tattoo-artist ne bih mogla ovako pogriješiti", još je jedan od komentara.


Ella je otkrila da će pričekati da ovaj "nokat" zaraste pa će prekriti tetovažu novom. "Učite na njenoj grešci i provjeravajte tattoo-artiste kod kojih dolazite", savjetuje netko. "I ja bih plakao na tvom mjestu", suosjeća ovaj gledatelj videa. "Ja bi ga tužio", odlučan je još jedan komentator.

Još vijesti