V.K. u Laganini

Student iza rešetaka: Tri dana se pravio da je svoja cura kako bi za nju riješio ispite mature

Ljubav nema granica čak ni pred zakonom, a sad mu prijeti do 5 godina zatvora!

12. kolovoza 2021 15:08
Muškarac s perikom

Muškarac s perikom Foto: Shutterstock

Maskiranje u nekoga ili nešto već je stalna tradicija za čak nekoliko dana u godini. Maškare, Halloween, dress-up tulumi, a očito i pisanje ispita.


Kako prenosi odditycentral, jedan je 22-godišnji student u najboljoj namjeri htio pomoći svojoj 19-godišnjoj djevojci i umjesto nje položiti nekoliko ispita, među kojima je bio i ispit iz Engleskog jezika. 


>>>Urbana legenda i Disney bajka postali stvarnost: Studentica prava upoznala pravog nigerijskog princa!<<<


Khadim Mboup, student Gaston Berget de Saint – Louis sveučilišta u Senegalu uspio je uspješno prevariti nastavno osoblje i nadležne na Baccalaureate (završni ispit nakon srednje škole, svojevrsna matura) i to čak tri dana za redom pretvarajući se da je svoja djevojka. Mboup je nosio periku i šal kojim se djelomično pokrio, naušnice, haljinu, grudnjak pa čak i šminku samo kao bi što više nalikovao svojoj djevojci Gangue Dioum. Do samog kraja je ovaj par mislio i da je uspio, no jedan je od profesora primijetio da nešto ne valja s „njom“ i njegova je prijevara otkrivena.


>>>[VIDEO] Majstorski genijalan plan: Uporna studentica pokušala 'namjestiti' mamu profesoru s faksa<<<


Nakon što se otkrio pravi identitet, ubrzo su nastavnici pozvali policiju u ispitni centar gdje se održavalo pisanje ovih ispita i Khadima su optužili za prijevaru. Uskoro je rekao policiji detalje svog plana i odveo ih do motela u kojem ga je čekala njegova djevojka te su oboje uhićeni. Mboup je priznao sve, ali je inzistirao na tome da je to učinio samo zbog ljubavi prema Gangue.


muškarac u haljini muškarac u haljini Foto: Screenshot

Čak je uskladio boje haljine i marame! / Foto: screenshot via odditycentral.com


>>>Osveta za prekid: Student lektorirao i ocijenio pismo svoje bivše – prepuno gramatičkih pogrešaka<<<


"Učinio sam to iz ljubavi jer je moja djevojka imala ozbiljnih poteškoća u savladavanju engleskog jezika", rekao je student, ali to nije uspjelo pokolebati policajce. I on i njegova djevojka optuženi su za prijevaru i sada riskiraju: da im se zabrani bilo kakvo sudjelovanje na bilo kojem nacionalnom obrazovnom ispitu u trajanju od najviše 5 godina, zabrana polaganja bilo kakvog kvalifikacijskog ili diplomskog ispita koje je izdalo javno visoko učilište, velika novčana kazna, a čak i kazna zatvora između 1 i 5 godina.

Izvor: odditycentral.com