V.K. u Laganini

Student na ulazu u HNK Severinu tražio osobnu: 'Ajme blam...'

Ovisno o tome koji studentski posao obavljate, ponekad ćete se možda sresti i s domaćim zvijezdama estradnoga neba.

21. veljače 2022 10:42
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ronald Strabić student je na Muzičkoj akademiji koji svoj studentski džeparac zarađuje kao biljeter u Hrvatskom narodnom kazalištu. "Pregledavano karte i usmjeravamo publiku na njihova mjesta, a u ovo vrijeme pandemije dužni smo i pregledavati validnost covid-potvrda uz nekakav osobni dokument, kao dokaz da je to doista ta osoba", objašnjava student za Index.hr.


U subotu je također radio, na dan kad se u zagrebačkom HNK-u odvijala premijera popularnog baleta Giselle. Kako student priča, bila je gužva zbog pregledavanja karata i covid potvrda, a i sama napetost u prostoriji osjetila se zbog većeg broja posjetitelja i domjenka.


>>>'Nema Thompsona, Rozge, Lidije Bačić': Na domaćim radio-valovima odsad možete slušati i studentski radio Kampus<<<


"Ono kad na ulazu u kazalište (uz predočenu Covid potvrdu) Severinu automatski zatražiš i osobnu iskaznicu radi potvrde identiteta... Pa na opći šok prisutnih dobiješ utjehu 'Ma neka, u redu je, ne morate vi znati tko sam ja'...", napisao je student na svom Facebooku uz hashtag "Seve oprosti mi" i pritom nasmijao sve svoje prijatelje.




"Kaj sam krivo rekao?"


Student je za index ispričao kako se našao u ovoj simpatičnoj situaciji. "I tako su se ispred mene našle tri gospođe s covid-potvrdama. Naravno, započeo sam standardnu proceduru, pregledao covid-potvrdu i potom upitao gospođu ispred sebe: 'Imate li kakav osobni dokument s fotografijom?', na što su se njene prijateljice u pratnji počele smijuljiti. Nekoliko sekundi sam stajao zbunjen pitajući se: 'Pa kaj sam krivo rekao?', a onda je dotična gospođa razmaknula crvenu masku i uočio sam da je to – Severina", prepričava student.


>>>[FOTO] Popularni glumac objavio fotku iz studentskih dana: Pogledajte kako je izgledao i kakvu je 'pilu' vozio<<<


Kako bi se izvukao iz potencijalno neugodne situacije, Ronald pojašnjava da se ipak "izvukao". "Ispao je mali neugodnjak, međutim izvukao sam se iz neugodne situacije rekavši kako je zbog maske nisam prepoznao, što je djelomično i istina, na što se Severina nasmijala i na jedan skroman način uzvratila: 'Ma nema veze, u redu je. Ne morate vi znati tko sam ja…'", pojašnjava Ronald.


"Bila je vrlo ljubazna i nije se činilo da je uvrijeđena. Sad kad se sjetim, i na covid-potvrdi je već pisalo njeno ime, no očito u tom trenutku nisam mislio da je to ta Severina… Naravno, propustio sam ih dalje i nastavio s poslom. Ipak propisi vrijede za sve jednako", poručuje za kraj.


izvor: index.hr

Još vijesti