L.B. u Laganini

Studenti prava napravili bingo karticu za profesorova predavanja: Ovo su pravila igre

'Habeas Corpus'. Naravno....

2. prosinca 2021 14:39
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Profesor prava "zatrendao" je društvenim mrežama nakon što je otkrio da njegovi studenti tijekom predavanja igraju vlastitu inačicu popularne igre "bingo" uz pomoć kartica koje su sami napravili, a na kojima se nalaze fraze i pojmovi koje profesor najčešće koristi.


>>>Neviđeni carevi: Prijatelji lažirali otmicu studenta da ga izvuku s online predavanja<<<


Matthew Steilen
, stručnjak za ustavno pravo sa Sveučilišta Buffalo u New Yorku, objavio je na Twitteru fotografju bingo kartice njegovih kreativnih studenata, piše Legal Cheek.


Naziv igre je urnebesan


Igra, koju su nazvali "Novi sustav za praćenje intelektualnog rasta profesora Matthewa Steilena" ("Professor Matthew Steilen’s Brain Intellect New Growth Operator"), sastoji se od njegovog foto-portreta okruženoga s 24 pojma i fraze.



Primjeri uključuju sintagme "habeas corpus" (hrvatski: „imaj tijelo“) i "konfrontacijska klauzula" kao i neke malo živopisnije riječi poput "sranje" i "pas mater" (otprilike). Pobjednik, kako nalažu pravila, je onaj student koji ispuni stupac ili redak i vikne "bingo" kad ih Steilen prozove da odgovore na pitanje.


>>>'Izvinite, žena puzala da izađe iz sobe…' Profesor medicine zbog supruge prekinuo predavanje – VIDEO je HIT<<<


Profesorova objava postala je viralna na Twitteru, uz gotovo 100 tisuća "lajkova" i 5500 dijeljenja (retweetova). Bingo kartica je odlično prošla i kod dotičnog profesora. "Otkrio sam da studenti za moj seminar imaju bingo karticu. Nikad nisam bio zadovoljniji", napisao je u svojoj objavi.


>>>Profa ODUŠEVIO studente na ispitu: 'Bolje pod orahom nego online'<<<


izvor: legalcheek.com

Još vijesti