Anja Z u Laganini

Studentica FOI-ja na BRUTALNO iskrenom dejtu: Bombardirala ga pitanjima koja bi svaka djevojka trebala postaviti odmah VIDEO

Proljeće samo što nije stiglo, otvaraju se terase kafića... Idealno vrijeme za ponovno upuštanje u avanturu romatičnog dejtanja.

26. veljače 2021 15:56
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

S online predavanjima, zatvorenim ugostiteljskim objektima i sportskim dvoranama, zabranjenim okupljanjima i vijestima o koroni koje iskaču "iz paštete" – pomisao o dejtanju i upoznavanju nepoznatih ljudi nije bila naročito primamljiva. No, sa sve boljom epidemiološkom situacijom, a i proljetnim buđenjem prirode, mnogi će se poželjeti vratiti i na ovaj škakljivi teren.


...'Tvoja crnokosa': Pjesmica misteriozne studentice osvanula na zidu doma – evo što je poručila odabraniku svog srca FOTO...


Aneta, studentica FOI-a, pokazala je kako bi većina prvih dejtova izgledala kada se ne bismo suzdržavali, cenzurirali i uljepšavali svoje osobine kako bi osvojili osobu preko puta nas.


izvor: YouTube @Hej!


Pa tako naše kašnjenje na spoj ne opravdavamo "tramvajem koji nije došao" već iskreno priznajemo da je zbog nas i toga što smo se predugo spremali za izlazak. (Popravljali eyeliner barem triput). Osim toga, a što snažnijem spolu djevojke nikada neće priznati, koliko god nam se činiš simpa – potencijalno strahujemo da si i neki manijak pa smo lokaciju podijelile s frendicama koje nam u grupi na Whatsapp-u šalju pregršt prostih poruka, toliko groznih da se bojimo ostaviti telefon na stolu.


...Imala je lijepe oči, vidio sam je kraj faksa... Sve više dečki traži djevojke po Fejsu: Pitali smo ovog studenta u čemu je stvar...


I dok se svi sputavamo onom izrekom "rano je o tome sad pričati", možda je prvi dejt ipak odlična prilika da provjerimo koliko smo kompatibilni na političkom polju, je li potencijalni partner zgubidan ili radi nešto u životu, voli li više mačke ili pse i kakav je s djecom? Dobro, za djecu nećemo forsirati, ali opsjednutost bivšom je sigurno teren koji odmah trebamo provjeriti i ispitati. Na kraju, kada se prođe kroz sva ta pitanja, ostaje još da telepatski odlučimo završava li dejt poljupcem ili ne i koliko je vremena potrebno prije slanja prve poruke.

Ako vam se ovakav iskreni dejt čini kao recept za katastrofu, mlada studentica ipak smatra da bi život mnogo bio lakši i jednostavniji kad bismo sve karte odmah položili na stol, a ne čekali tri mjeseca prije otkrivanja pravog lica.


...'Da ja pišem bilješke 4 sata i onda ti ih serviram uz kavu? Nema šanse...' Škrtica, patnica, anđeo čuvar: Urnebesni tipovi studenata na fakultetima VIDEO...


Ako ste uživali na neugodnom dejtu s Anetom, pretplatite se na Hej! kanal i pratite ekipu i dalje.