V.K. u Laganini

Studentica iskreno: 'Živim s bratom i oboje smo studenti, ali njegova cura…'

Kada je vrijeme da ljudi nauče da se folija ne stavlja u pećnicu ili da se šarena odjeća ne pere na 90 stupnjeva?

1. ožujka 2022 18:27
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Između predavanja, učenja, izlazaka i druženja, studenti vole imati i malo svog mira.


Osim toga, s vremenom naučimo, bilo da nam netko kaže ili na svojim greškama neke osnovne stvari oko kućanstva, kuhanja i slično. Posebice u početku studentskog života i ako nisu do sada naučili, studenti se susreću s mnogo „zanimljivih“ životnih poteškoća.


Kao primjer, sve dok sami ne naučimo kako funkcionira stroj za pranje rublja, naša će odjeća ili izlaziti ružičaste boje ili se neće oprati kako bi trebala, a možda bude i oštećena. Poneki požar u kuhinji je također jedna od češćih „životnih lekcija“ koje naučimo samostalno. No, što ako vam cimer postane netko tko ne zna ni osnove?


>>>Studentice skoro zapalile stan jer nisu znale da za kuhanje tjestenine trebaju vodu<<<


>>>[FOTO] Student slučajno zapalio studentski dom – 'kuhao' raketno gorivo na štednjaku<<<


Studomat.ba nedavno je prenio frustrirajuću ispovijest jedne studentice koju prenosimo u cijelosti:


„Živim s bratom u stanu, oboje smo studenti. On ima djevojku koja se praktički u zadnje vrijeme uselila kod nas. Ne žalim se, cura je draga i simpa, ali je ruku na srce nekako priglupa. Recimo, odlučila je raditi večeru. Ja inače kuham i nije mi problem, ali prepustila ja njoj kuhinju tu večer. Brat ode u trgovinu po piće. Mislila sam da će ona nešto kuhati. Kad ona kupila dva pakiranja po dvije pizze. I kako su pizze bile u prozirnoj foliji, ona ih uopće nije izvadila nego samo stavila tako peći… Posluži nam, a ono se folija rastopila, još se čudi odakle. Jednom je krenula prati suđe i u svaku čašu stavila toliko deterdženta, na kraju ih je ispirala po nekoliko minuta svaku, jer kako nadolijeva vodu samo se pjena stvara. Pa je šareni veš uključila na 90 stupnjeva, sve bratove košulje postale roze od njene majice… Brat je baš voli ali… Pitam se što je sljedeće?“, napisao je iskreno.

Izvor: studomat.ba

Još vijesti