V.K. u Laganini

[VIDEO] Studentica objavila video bizarnog kampusa: 'S balkona skaču u hodnik...'

S balkona mogu skočiti jedino u – hodnik!

23. rujna 2021 12:26
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Studentica medicine Rachel podjelila je na TikToku video "najčudnijeg kompleksa kojega je ikada vidjela". Naime, kako je vidljivo u klipu, dvoetažni stan kojeg je unajmila ima i balkon, ali unutar hodnika, što podsjeća na zatvor ili na neka mjesta radnje distopijskih filmova.Rachel je dosad sakupila 420 tisuća lajkova i skoro 9 tisuća komentara na ovaj video. Nakon što je postala viralna, pratitelji su je tražili da objavi kako izgledaju stanovi i "pogled s balkona", što je studentica i učinila.


S balkona skoče u hodnik


Kako pojašnjava u svom sljdećem videu, "s obzirom na to da neki stanovi nemaju nijedan prozor, što ne zadovoljava protupožarne propise, izgradili su balkone jer to onda zadovoljava propise. Samo s balkona skoče u hodnik", pojašnjava u sljedećem video-isječku.Komentatori su se osvrnuli na horor i distopijske filmove u komentarima. "Ovo izgleda kao neki postapokaliptični stambeni centar za preživjele", napisao joj je korisnik TikToka.


>>>[VIDEO] Strašno! Ovako izgledaju sobe na Harvardu, ali samo za BRUCOŠE: 'Opasno po zdravlje!'<<<


Kako tvrde korisnici Reddita koji su se bacili u istraživanje ovog viralnog stambenog kompleksa, to je zgrada s jeftinijim stanovima namijenjena studentima Politehničkog instituta i državnog Sveučilišta u Viriginiji.


Kako kažu, ovaj je kompleks bio popularan među studentima jer su unutar njega organizirali velike tulume. Rachel se s vremenom preselila u drugi kompleks, pa je podijelila video u kojem se vidi da u ovom stanu – ima prozore.

Još vijesti