V.K. u Laganini

[VIDEO] Studentica koja ne voli piti vodu osvojila 400 limenki omiljenog gaziranog pića

S cimerima popije i do dva kartona prije izlaska...

18. Siječnja 2022 14:14
Pepsi toranj

Pepsi toranj Foto: Screenshot

Ako često sudjelujete u nagradnim igrama, znate da se rijetko dogodi da nešto zbilja i osvojite. Zbog toga, zasigurno, kao i mnogi drugi, zaboravite da ste se uopće uključili u neko natjecanje ili nagradnu igru.


>>>URNEBESNO! Profesor morao otkazati ispit zbog TikTok videa: Zatrpali ga s preko 225 tisuća komentara<<<


19-godišnju studenticu sociologije i obrazovanja, Ellie Thomas, nedavno je na kućnom pragu dočekalo veliko iznenađenje: 400 limenki njenog omiljenog pića Pepsi Max. Studentica je bila potpuno zbunjena kada se probudila na poziv svog cimera koje je rekao da je ispred kućnih vrata čeka čak paleta njenog omiljenog pića. "Kad se prijaviš na nagradnu igru za 400 Pepsi Max limenki iz šale, a zapravo dobiješ", objavila je u prvom dijelu studentica koja se našla u nesvakidašnjoj situaciji.


Prijavila se za nagradu i - zaboravila


Kako je i snimila na svom, sada već viralnom videu, našla se u situaciji u kojoj je morala čak 22 kartona limenki odvući u sobu i dalje u svojoj pidžami. Kako kaže studentica, u potpunosti je zaboravila da se prijavila na nagradnu igru, a kaže kako je njena nagrada samo dostavljena bez ikakve obavijesti od strane kompanije Pepsi da je ona uopće pobjednica.


>>>UŽAS! Studentica poželjela jednostavnu mini-tetovažu, završila u suzama: 'Izgleda kao nokat s nožnog palca'<<<


Studentica potom snima scene svoje studentske sobe u kojoj u nekoliko tornjeva slaže sanduke limenki uz zid. "Kako sam ovo, zaboga, dobila", upitala je studentica. Kao što se i vidi na video-isječku, studentica je sanduke stavljala na pod, u vis, uz zid, po ormarima…


U pidžami nosila limenke u stan


"Jednog jutra probudio ne moj cimer i rekao: 'Ellie, na vratima je neki čovjek s 400 limenki Pepsi Maxa za tebe'", prisjeća se studentica iz Blackwooda, Južnog Walesa. "Zapravo sam zaboravila na ovu nagradnu igru. Bilo mi je čudno jer nisam dobila ni e-mail koji bi mi potvrdio da sam dobila pobijedila. Samo se čovjek pojavio pred mojim vratima s limenkama. Morala sam ga dočekati u pidžami i preuzeti sve limenke s palete. Na žalost, on je ostavio ostatak sanduka na dnu stepenica našeg studentskog stana pa smo ih ja i još dvoje ukućana morali nositi na kat. To je trajalo zauvijek", komentira Pepsi Max obožavateljica.


Pepsi TikTok Pepsi TikTok Foto: Foto: screenshot via TiKTok@elliethomas544/Screenshot

Nije vjerovala što ju je dočekalo pred vratima / Foto: screenshot via TikTok@elliethomas544


Ne voli vodu ni druga pića


Iako je možda i problematična količina dostavljenih limenki, studentica kaže kako je vatrena obožavateljica ovog pića koje voli više od vode. "To je moje najdraže piće svih vremena i uvijek popijem barem jednu limenku dnevno. Ne volim baš vodu ni druga pića, pa je sve što nekada popijem zapravo Pepsi Max. Nije najzdraviji izbor, znam", kaže studentica svjesna potencijalnih rizika zbog prevelike konzumacije ovog gaziranog pića.


"Pobjeda na tog nagradnoj igri bio je zasigurno vrhunac moje godine, s obzirom na to da sam ionako trošila puno novaca na Pepsi Max i već sam bila veliki obožavatelj. Jako sam zahvalna", kaže studentica.


>>>[VIDEO] Studenti na zadatku: Na predavanje uveli prijatelja koji uopće ne studira – pogledajte reakciju profesorice<<<


Potroše i po dva kartona po večeri prije izlaska


Nakon što je vidjela koliko prostora zauzimaju, morala je razmisliti kamo će sa svojom nagradom. "Pitala sam se što ću s njima i gdje ću ih držati. Trenutno imam toranj limenki u svojoj studentskoj sobi", kaže studentica kojoj toranj njenog najdražeg pića možda ipak i ne smeta. "Mislim da je pobjeda na ovoj nagradnoj igri bila sudbina s obzirom da sam ionako pila toliko toga", kazala je.


Kako nastavlja studentica, očito nema problema s tornjem jer se on brzo smanjuje. Kako prenosi LadBible, Ellie svoj Pepsi Max miješa s drugim pićima taman prije izlaska u klub s prijateljima, a i njeni cimeri koriste Pepsi u iste svrhe pa popiju i po dva kartona kada im netko stigne "na cugu prije izlaska"."Neočekivano, ali prošli smo dosta kartona", kaže uzbuđeno. "Srećom, ja i mojih pet cimera često pripremamo cuge prije izlaska u klubove za naše prijatelje, pa nam je ovaj Pepsi Max postao vrlo koristan", kaže.


pepsi toranj pepsi toranj Foto: Foto: screenshot via TikTok@elliethomas544/Screenshot

Foto: screenshot via TikTok@elliethomas544


Ellien TikTok video s opisom "Moja studentska soba je puna Pepsi Maxa, pomozite", sakupio je preko 350 tisuća "lajkova", a urnebesni komentari su se brzo nakupili. "Teško je vidjeti da netko živi svoj san", našalio se netko, dok je drugi potvrdio: "Ovo je, iskreno, moj san".


Uskoro se "rodile" poduzetničke ideje


Treći se pak sjetio potencijalne poslovne ideje. "Zamislite sav novac koji biste zaradili da ste još uvijek u srednjoj školi", kazao je, ipak malo prekasno. "Prodaj preko Amazona", predložio joj je netko rješenje.


>>>[VIDEO] 'Kad imaš predavanje u 9, a želiš ostati u krevetu': Studentica donijela madrac i pokrivače na faks<<<


U komentarima se javila jedna djevojka sa sličnom pričom. "Isuse, ja sam osvojila 700 limenki Pepsija kada sam imala 9 godina. Tada je Britney Spears bila na njihovoj reklami! Moja majka je bila umrtvljena na mjestu", napisala je.


Uz nju, javilo se još nekoliko (ne)sretnika koji su osvojili nevjerojatne količine proizvoda preko nagradnih igara. "Sjećam se kada je moj otac osvojio godišnju zalihu Holsten Pills lagera prije nekoliko godina. Ja sam ostao umrtvljen kada sam preuzimao dostavu", napisao je netko. "Moj je prijatelj osvojio pivo, onoliko litara koliko je težak. Srećom za njega, ima 190 kila", našalio se.


izvor: ladbible.com

Još vijesti