V.K. u Laganini

Studentica zaprosila svog dečka, doživjela masovno vrijeđanje: 'Ovo je posao za dečke!'

Iako sve češće svjedočimo ublažavanju podjela između muških i ženskih poslova, odnosa pa čak i mode, treba li se mijenjati i tradicija?

5. srpnja 2021 17:07
Studentica je zaprosila svoog dečka

Studentica je zaprosila svoog dečka Foto: Screenshot

Ljubav je osjećaj koji pokreće svijet. Zbog ljubavi postoje umjetnost, knjige i glazba. Danas se sve mijenja i polako se brišu granice onoga što su naši roditelji, bake i djedovi smatrali da je "red" i da su konvencije muško – ženskog ponašanja.


>>>Od Save do vjenčanja: Spojio ih studentski dom, a sad jedna drugu prati pred oltar<<<


Na društvenoj mreži TikTok osvanuo je video 24-godišnje studentice koja je kleknula pred svog dečka i zaprosila ga dva dana prije nego što je on planirao učiniti to isto. Naime, kako prenosi CDM, studentica Ukabed Sheybani upoznala je svog dečka Cherna Ameria u travnju ove godine i odmah je znala da je on onaj pravi. Upoznali su se na aplikaciji Tinder i odmah "kliknuli".


"Upoznali smo se na Tinderu u travnju. Naša veza je stvarno nešto posebno, toliko mi znači. Svaki dan imam leptiriće u trbuhu zbog njega. Odnosi se prema meni kao prema kraljici. Pa zašto se ne bismo zaručili?", ispričala je Ukabed.


Upropastila mu je planove


S obzirom na to da ona nije htjela čekati da se on odluči upitati ovo veliko pitanje, spustila se na jedno koljeno i upitala ga sama.
S obzirom da je studentica htjela imati i video svoje prosidbe, nakon što je on rekao "da", podijelila ga je na poznatoj društvenoj mreži te izazvala val reakcija. Dosad je sakupila preko 10 milijuna pregleda i preko 180 tisuća lajkova. Kako je vidljivo iz isječka, prišla mu je na terasi na kojoj su bili okruženi prijateljima kao svjedocima, spustila se na jedno koljeno i upitala to sudbonosno pitanje.


>>>Poklanja sve što joj je dao BIVŠI – uključujući lubrikant: 'Meni više ništa ne znači, a druge će možda usrećiti'<<<


Cherno, naravno, odmah pristaje i grli svoju djevojku. Njemu ovaj potez nije bio iznenađenje jer je njegova djevojka uvijek bila jasna o svom stavu da ona želi biti ta koja će postaviti ovo pitanje. Također, ona je ovim potezom upropastila njegove planove za prosidbu. On je naime, također mislio "pasti na koljeno", ali dva dana nakon, na svoj rođendan.


Mjenja li suvremeni feminizam tradicije?


"Bilo je to veliko iznenađenje za mene. Nisam zamišljao da će to napraviti dva dana prije mog rođendana. Toliko sam sretan", komentirao je Cherno.


Nakon što je par podijelio svoj video na društvenim mrežama, ostali su šokirani lavinom negativnih komentara jer su ljudi osuđivali i kratko vrijeme koje su proveli skupa prije prosidbe, ali i samu činjenicu da je njega zaprosila djevojka, a ne on nju.  


>>>Pukla ljubav, kupila kliješta: Proputovala skoro 10 tisuća kilometara da uništi lokot ljubavi koji je zakačila s bivšim<<<


"Kad je ovo u pitanju, nisam feministkinja", rekla je jedna korisnica u komentarima. "Djevojka to ne radi, nekako sam osjetila njegovu sramotu", dodala je druga, dok je treća komentirala: "Zadržimo tradicionalni način na koji mladić pita djevojku."


izvor: cdm.me